Morgon

Sittere ute på altanen i värmen, väntar på att frukosten ska bli klar, tror detta blir en bra dag, först städa och färg håret med mamma, sen upp på stan med Toni, jag ska cykla, och det har jag inte gjort på lääänge xD Men det blir nog bra =)


Var på bio igår - Brudens bäste man, bra men för sorglig film, hehe :P

PUSS

VÄRME!

Åh, hur underbart väder är det inte då? OJOJ säger jag bara :D Haha


Dom senaste dagarna har varit jääättefina, i onsdags så var jag hemma hos adde & bella, hjälpte dom lite att packa, dom flyttar ju när skolan slutat, dom flyttar ut från lägenheten imorgon, det är riktigt tråkigt!

Igår så var jag ute i Stora Mellösa med Julia & Natta, städade flaket vi ska åka på studenten, det blev nog bra :) Sen så drog jag mig hem till Adde & Bella, igen, dom packade lite grejer och jag var typ halvdöd och tittade bara på, det var så varmt att jag trodde att jag skulle dö, ärligt ;P

På kvällen drog vi hit, mötte upp med Antonia, vi käkade god mat, grillad kyckling & potatissallad :)Sen så letade vi reda på studsmattan, så nu är den uppe också. Haha, sjukaste var iallafall när jag råkade kliva sönder altangolvet. Helt sjukt, men jag överlevde tack och lov!



Nyss bjöd Antonia mig på en solning, skönt! Väntar på att hon ska ringa nu så vi kan åka upp på stan, sen blir det bilprovning med mamma :)

PUSS :*

Genomförkyld

Yes, jag är genomförkyld och ögonen typ rinner, det får bli en kort dag i skolan idag, råkade försova mig, satt uppe för länge med skolarbete inatt. Men Julia är en stjärna och kommer och hämtar mig snart :)
Alltså, jag verkligen stinker förkyld, jag hatar det! Önskar att jag kunde slippa allergin nu alltså.. >< isch.

Men Julia kommer om 20 minuter så jag ska försöka få mig att se normal ut...

:*:*

Hejsan hoppsan

Igår var en skitdag fram tills att jag träffade Antonia på kvällen, så den är inte värd att nämnas.

Men på vår promenad skrattade jag till jag nästan ramlade omkull, det var ju lite komiskt. Går inte att förklara dock ;)


Idag bestämde jag mig för att sjuka mig för jag var så jäkla allergisk, så skulle jag stanna hemma och plugga var det tänkt, loggade in på msn och ser att bella är inne. Får reda på att hon är heelt ensam och inte har någon att luncha med, så då är jag ju en riktig räddare i nöden och åker till henne o lunchar, det ena leder till det andra och jag kom inte hem förens klockan sju. Men det var sju underbara timmar med en underbar tjej. Ojjoj säger jag bara :D

Annars då? Trött som satan, dags att lägga sig nu va!

PUSS :*

Långpromenader

Hallå!

Vad har hänt idag?

Jag vaknade runt sju tiden i morse och var så jäkla törstig, tog lite att dricka o somnade om, vaknade runt elvatiden igen. Rätt så utvilad faktiskt. Vi hade en grymt trevlig dag igår :)

Runt två tiden så tog jag och Jesper en långpromenad, med ett stopp på Max först, på Spikön, det finns en massa änder och gäss där som vi stod och tittade på en halv evighet ungefär. Men dom är roliga att se på och just då önskar jag att jag hade en Systemkamera. Vi har ju faktiskt hittat en billig sådan, så jag funderar på om jag kanske ska önska mig den i present, till studenten då. Men egentligen borde jag ju önska mig saker till en lägenhet. Vi får se, jag får överlägga med mor min och resten av familjen.

Iallafall, promenaden tog ett tag och vi var hemma till strax efter fem. Det var skönt att gå ut och gå, jag tror vi får göra det lite oftare. Jag ser fram emot att flytta hit då jag har känslan av att vädret kommer vara inbjudande och att jag & Jesper kommer ta många härliga promenader längs Spikön. Ojoj, jag säger då det. Det är 10 dagar kvar tills jag tar studenten nu, är det inte sjukt? :)

Runt niotiden kom jag på att jag ville ta en promenad efter att Sanningens ögonblick var slut, så nu runt elva tog vi oss en liten kvällspromenad. Diskuterade lite olika saker. Det älskar jag med vårat förhållande, vi kan verkligen prata om saker, sånt som verkligen behövs, iallafall tycker jag det.

Nu tänkte jag att jag ska sitta och drömma lite om kameror, saker till en lägenhet och framför allt vårt nya liv vi startar snart.

Åh, just nu är jag bara så otroligt lycklig!

God morgon!

Hello på er.

Ligger i sängen nu med Jesper brevid mig, Melodifestivalen går på i bakgrunden i brist på andra program på tv. Vi såg ju trots allt det igår, eller ja, lite iallafall.

Vi drog ju som sagt hem till Tanja & P2, där P1, Simon & Christian(?) redan var, dom satt o snackade skit i största allmänhet. Men dom är trevliga människor det där måste jag.

När jag kom hem hade jag två nya telefonnummer på telefonen (mest för att Jesper aldrig svarar när dom ringer så nu fick dom mitt så att dom kan få tag på oss iallafall ;P hahah), jag hade massa mysiga planer med Tanja och ja, var på riktigt bra humör :) Jag frös inte ens när vi gick hem! & det är är endå en bit ;P

Jag & Tanja ska in till Göteborg någon helg och kolla på Sex and the city filmen, hon fick mig att lova, hehe. Men jag vill ju också se den och jag kan knappast tänka mig att Jesper skulle vilja gå på den med mig. Haha. Så glad att Tanja finns, annars är Jespers umgängeskrets väldigt enkönad. hahaha, kan man skriva så? xD

Nej gud, nu måste jag kolla om det finns något annat än ESC och kolla på, haha herregud, det suger ju!

Puss!

Jaa

Haha, vet inte vad jag ska ta för rubrik...

Ska iväg till Tanja & P2 nu, hoppas på ESCfinal!

Vårpromenad på spikön.

Hallåå!

Så underbart väder det är ute! Blåser kanske lite väl mycket men ojoj. Solen skiner och värmer skönt.

Vi tog nyss en promenad på 2½ timme, runt Spikön, helt underbart! Jättefina lägenheter som ligger i närheten och som jag aldrig skulle tacka nej till.

Nu ska jag se om två3s webbtv vill funka så jag kan kolla på torsdagens Lyxfällan som jag missade. Puss

God morgon!

Vad händer?

Jag vaknade för lite över en timme sen efter en otroligt skön natts sömn, har inte sovit så gott på typ - en vecka ;P Hehe.

Nu är det Fab 5 på tv och jag äter Crostini med vitlöksfärskost. Det är så farligt gott att jag skulle kunna föräta mig på det. Jag ska se till att det blir en helgtradition i framtiden när jag flyttat hit till Trollhättan! Hehe :) Jesper sover fortfarande men han somnade tydligen ganska länge efter mig också.

Tänkte försöka få upp honom ur sängen nu så att vi kan gå ner till Kanalen och köpa en mjukglass och bara njuta av det underbara vädret. Senare ikväll måste jag plugga lite till ett prov som är på Måndag. Sen så är det ju självklart ESC också, får man inte missa, vem vet, vi kanske drar iväg till någon och kombinerar ESC med lite alkohol och trevligt sällskap, skulle jag inte säga nej till.

PUSS :*

11 månader

Hej sötisar, vad händer?

Jag sitter i Trollhättan, äter Crostini med Créme Bonjour Vitlök och lyssnar på låtarna från gårdagens Semifinal i ESC.

haha,
vi har haft det mysigt sen jag kom hit, inte gjort någonting alls riktigt, har tagit det lugnt eftersom vi båda är sjuka och så.

Kill bill står på i bakgrunden, dom filmerna är bra grymma!

Hahaj ag vet inte vad jag ska skriva?

Nu blev det Sveriges bidrag till tävligen - Hero. Yes ^^

Yes




General Nitwit - Suck baby suck
Kolla in deras MySpace här!

Still standing

Haha godmorgon på er!

Sitter & lyssnar på General Nitwit, man skulle kunna tro att det är bara för att dom som är med är mina vänner och går i min klass, men alltså, ärligt, jag tycker att dom är riktigt grymma. Perfekt musik att lyssna på på morgonen, ska nog tvinga Jocke skicka över några låtar över msn så jag kan fylla min mp3 med dom :)

Om 20 minuter går min buss, jag ha duschat nu på morgonen, något jag sällan gör, inte duschar, utan gör det på morgonen, det är inte direkt något för mig. Men det var skönt :)

Nu ska jag försöka lista ut hur man får in YouTube-klipp i inlägget så ni kan få se GNs grymma musikvideo till Suck baby suck.


Puss

Sjukling

Ett till inlägg får det bli innan jag går och lägger mig, skulle vilja säga att jag ska sova, men då skulle det bli lite lögner här och det gillar vi inte, jag kommer antagligen ligga vaken till typ fyra (om jag inte somnar av ren utmattning innan) & sträckläsa Mias Hemlighet, den är spännande, ojoj säger jag bara!

Sjukar mig från skolan imorgon, hej jag kan inte andas! Så det får bli ett tidigare tåg till trollhättan så att jag kan slappna av där. Hoppas allt flyter på som det ska då det bara är 5 minuter i Lidköping, men det löser sig nog :)

PUSS sötnosar.

& juste, jag älskar att ni kommenterar :***

Love is in the air

Sitter hemma hos mamma, pappa körde hit mig förut. Mamma kom hem strax efter, heeela bilen full med blommor och jord, skyllde på att det är för att jag ska ta studenten. Haha ;) Nu luktar det bakad potatis och mamma kör nån gammal skiva på högsta volym.
Tog kort på min mössa förut btw
image28

Är så himla nöjd! Hihi



Imorgon är det den 23e, vilket betyder månadsdag för mig och min älskling, den 11e i raden. Helt underbart. Det betyder att det endast är en månad kvar till ettårsdagen. Åh. jag längtar så att jag skulle kunna dö!

Herregud

Ibland blir jag bara såå irriterad och besviken på småsaker, gick hem från stan med min syster nyss (fick en supersöt kofta av mamma till studenten ^^ ) och hon berättade en massa saker som gjorde mig jätteupprörd,

det är liksom smådetaljer i vardagen, som tar kanske 1 minut att fixa, som att ringa ett telefonsamtal, fixa en sak man lovat eller något liknande, men det verkar svårt för vissa människor, och det verkar även svårt för dem att se när de felat och sårat en annan människa. Även om man berätta det för dom...


Ska hem till mamma sen iallafall, fixa det sista i Scribus och sen plugga engelska.




Jag längtar till Trollhättan och mannen i mitt liv.

Älskade finaste syster.

Idag fyller min älskling tre år. Det är så himla otroligt. Jag minns för tre år sen, när jagfick reda på att vi fått en till liten syster, det är en minnesvärt minne som jag alltid kommer att bära med mig, det är ett som är säkert! :)

Efter att jag redovisat mitt projekt för Anders, Johan, Micke, Natta & Julia idag så stresskäkade vi lite o drog sen upp på stan, Natta skulle till Bianco & kolla om hennes skor hade kommit in, hon skulle tillbaka runt ett, så vi kollade lite på stan, jag ringde pappa och han sa att dom skulle till ICA Maxi, så jag åkte hem o hängde med dom. Båda systrarna for som två riktiga yrväder! Men dom är söta,  & nu har dom precis bakat tårta :)


Snart ska jag upp på stan för att träffa Mamma, hoppas det blir mysigt, var så länge sen sist nu! Så det blir skoj, har hittat en kofta till studenten också som jag tänkte att hon skulle få se :)


(& juste, Natta fick sina skor och ringde mig och lät som ett barn på julafton!)

Skitskola & pisshelvete.

Dagen är sämst, men alltså, egentligen, vad annars kan den vara när det är ett slutprov och en stor projektredovisning på samma dag? Allvarligt, jag får panik. Nu har jag grinat inför både Johan & Anders, så jag slipper iallafall redovisa för båda klasserna, tack och lov. Dock har allt fuckat upp sig så jag kommer inte kunna lämna in allt idag, som var tanken, men tydligen så hade inte allt hamnat på min användare på servern SÅ NU HAR ALLT GÅTT EMOT MIG - IGEN!!! alltså jag vet på riktigt inte vart jag ska ta vägen om inte den här skiten tar slut snart.

Imorgon drar jag iallafall till Jesper, så fort bara bara går.
 Jag borde vara positiv, jag vet det. Det är 14 dagar kvar, men vafan,


helvetesjävlaskitskola!
Jaghatardig.

Snart kommer det nog ett mer positiv inlägg. För så snart denhär jäkla redovsiningen är över blir dagen bara bättre.


men jag hatar redovisningar och jag kommer säkert grina och det ser inte bra ut och jag får panik och jag hatar dethär, helvetes..........

Frimisbiljetter & Studentmössa

Hej, jag är på så jäkla dåligt hurmör idag alltså, nästan så att jag skäms! För jag har faktiskt haft en riktigt trevlig dag, friluftsdag på skolan, sen hem, sova ett par timmar o sen fick jag träffa världens finaste Tonia, jag fick min studentmössa, som btw är helt sjukt snygg, och så köpte vi biljetter till Frimis på studentkvällen så nu är det fixat.

Igår däremot hade jag världens sämsta dag, med bara en massa upp och nergångar,  jag var vaken till tre natten innan, drömde en massa mardrömmar och kom försent till skolan, där läraren är på sånt menshumör att det knappt är sant. Sen så var det bara skitskitskit, och så skulle jag med Natta upp på stan, köpa henne skor till studenten, dom var slut i hennes storlek (=PROBLEM!) men det löste sig som tur var för jag var tjurig o jävlig & hade tur att Natta var så söt som ville bjuda mig på mat. Iallafall så drog jag hem till pappa, det var iallafall mysigt.

Inatt släckte jag lampan efter fyra för jag håller på o läser en bok., nivet, en såndär sträckläsar bok som man bara inte kan lägga ifrån sig, Mias Hemlighet, hemsk och jag tror att den får mig att drömma mardrömmar, imorse blev jag väckt utav världens finaste syster, Tintin, hon är så gosig :D Sen ja, friluftsdagen var härlig, det var varmt och så. Sov av mig lite och ja, som sagt, träffade antonia. När jag kom hem skulle jag egentligen satt mig o pluggat till det där förbaskade provet vi har imorgon, men jag orkar inte och jag bryr mig inte så mkt heller.

Imorgon fyller sötnosen 3 år, underbart ska det bli! :D

Nu ska jag gråta över att alla mina vänner glömmer bort mig, inte bryr sig ett jävla skit och att jag är en sån jävla förbannad toffel, eller okej, allt det där stämmer inte, utan bara en grej. Men jag kan ju säga att du kan glömma mig, det var du som vill ha det så, men sen ångrade du dig, då kan du väl förihelvete hjälpa mig lite på traven. Nej, det är slut nu.

Studentpepp och sommarjobb!

Hejsan hoppsan nu var det ett tag sen jag skrev igen!

Helgen spenderade jag som vanligt i älskade trollhättan med min sötis pojkvän. Jag mådde dock inte alls bra, trodde att jag fått bihåleinflammation i lördags men den gick över, nu är jag bara överförkyld och jävlig ;)

Imorse när jag skulle åka hem för att ta mig till skolan råkade jag missa tåget, vaknade typ fem minuter innan det gick, så det var ju bara att somna om igen och sen plugga arslet av sig. Håller på och skriver ett jävla PM som inte alls är roligt och som egentligen skulle ha varit inne för två veckor sen. Men det gör faktiskt inget speciellt att jag sitter och skriver på det nu, för just nu känns allt jäkligt bra!

För 1, dom ringde från Allsite idag och Gratulerade mig till sommarjobbet! Det känns sååå jäkla bra alltså, tjejen som ringde verkade hur mysig och gullig som helst så jag verkligen längtar tills utbildningen startar.

2. Det är 17 dagar kvar av skolan nu, YES! Visst har jag så sjukt mkt att göra, särkilt engelska, men ligger jag bara i som satan nu i en vecka så kirrar jag det.

3. Vädret ska bli bättre och på onsdag får jag träffa antonia!

4. På Torsdag är det ett helvetes prov men även min Lillasyster fyller 3 år då! Grattis sötnos :D

5. På Fredag, den 23e, fyller mitt och Jespers förhållande 11 månader :D Är så lycklig över att ha dig i mitt liv älskling!

& sist men inte minst då, 6, imorgon ringer vi till FRIMIS för att boka studentbiljetter, OHJA!

image27

Att springa i en ändlös skog

Du bara springer ifrån verkligheten, skyller på saker som inte ens är sanna. Du hugger mig rakt i hjärtat med dina förbannad ord som jag inte förstår att du ens vågar ta till.

Jag tar det så jävla dåligt, att jag inte ens vet var jag ska ta vägen. Jag får gräma mig inatt, imorgon får det vara borta.
Det har tydligen inte varit värt någonting, inget utav det vi gjort betyder något längre, alla minnen jag haft med mig, dom får försvinna nu, det finns inte längre något du och jag. eller några gemensamma saker och minnen  att skratta åt.

jag kommer åka förbi ditt vita hus och antagligen kommer jag känna en oerhörd sorg och en gigantisk smärta, som du inte förstår. Men det är dags att lägga det bakom mig,
jag trodde aldrig att jag skulle göra det.


I guess I'm pathetic who belives in lifelong friendship...

Besvikelse

Alltså, vissa människor säger jag bara. Jag tror att jag dör på dom, nu ska jag nog ringa Jennie och tjattra med henne ett tag, det behövs, hon förstår mig.

Godnatt idioter.

Tralala

Men tja då!

Idag har det inte hänt så mycket alls faktiskt, var projektredovisningar hela dagen i skolan så ja, vi har bara suttit och lyssnat och så, roliga saker människor kommer på måste jag säga! ;D

Jag & Natta gick upp på stan, så var vi inne på bibblan när något konstigt nummer ringde, det var från ett utav jobben jag sökte igår, hon vill fråga lite frågor och så, så skulle hon höra av sig när hon pratat med andra sökandes o så. Yes ;D Kanske inte det roligaste jobbet, men vafan, jag tänker _inte_ vara kräsen! Nu ska jag söka jobb i 40 minuter sen så ska jag käka polly och se på Desperate Housewives och sakna Jespers trånga säng och hans varma kropp <3

Sitter i skolan

Hehe, nu sitter jag i skolan. Projektredovisning på schemat, rätt långtråkigt och jag vill ha mat! Puss

Jobbsökande

Ojojoj, nu har jag sökt typ 8 st jobb i Trollhättan och Göteborg, sökte på IKEA där Camz jobbar, så skojigt! ;D

Annars idag då? Tårar och skit när jag åkte hem och det är aldrig trevligt, förstår inte, snart har vi varit tillsammans i ett år men ändå så har vi inte vant oss vid att åka ifrån varandra. Kommer nog aldrig att göra det heller. Men det känns bra måste jag säga, att jag inte ens har en månad kvar till studenten nu, och det betyder ju att jag kommer flytta ner till Trollhättan. Jag är så otroligt glad för det! Tror knappt att någon förstår. Ojojoj, det kommer bli så himla underbart, längtar så att jag kan dö!

Döda mig kan nog min ingående migrän göra annars, ska nog ta mig upp till sängen eller soffan, beror på hur ensam jag känner mig i sängen (hej stor 120 säng ensam efter att ha trängt ihop mig i en liten 90 säng med Jesper som brer ut sig som ingen annan), åh, jag vill inte sova ensam!Jag hatar det, usch.

Nu ska jag ta en tablett och gå upp och se på High Chaparall, sen ska jag se på Criminal Minds litegranna, har blivit ett beroende typ :P Hihi.

Uppdaterar mer imorgon. :) :*

Solskensdrömmar

Åh, det är så skönt ute idag också! Jag & jesper har suttit ute sedan tolvtiden, dock så började jag få lite migränkänningar så jag traskade in ett litet tag, ska snart ut igen, sen ska jag nog till affären så att jag kan ha sås till maten ikväll, hehe.

image26

extremt mysigt i gräset dårå! Nu ska jag tillbaka dit ut! :***

Rix Fms webbradio

Haha, ja, vi sitter och lyssnar på Rix Fm, spelar bara en massa melodifestivallåtar, trodde nästan att Jesper fått in fel kanal, men så var inte fallet. Haha. :)

Alltså, dagen idag! Vädret har varit heelt underbart ;D Efter lite spelande så gick jag och pälsk till ICA Jätten och köpte 5 kanelbullar (för 10 kronor, värsta klippet!) & sen köpte vi SPF spray från Garnier, den verkar skitbra, det är genomskinlig spray. Pälskis har redan blivit lite röd om armarna så vi tänkte att det var dags att investivera i en sån, så man slipper ha ont ;)

Annars då? Vi har tvättat och gjort baconmackor, skitgott! Haha ;D Nu har jag precis laddat in lite bilder i datorn och älsk sitter och knepar med något 3Dprogram, tror det är ett skolprojekt han pillar med. Jag borde börja med mitt också, ska redovisas snart. Men jag känner mig rätt lugn.

Nu ska jag smygdansa lite till Rihanna - Please don't stop the music.
Hehe


:*:*:*!!!


Edit: Innan jag & älsk var till ICA var jag minsann där ensam och köpte tamponger och en piggelin glass ;)

Sommarvärme!

Här får man höra klagomål på att man inte bloggar ofta nog. Hmpf säger jag om det! Haha.

Iallafall, vädret är vackert här i Trollhättan, bara så att jag skulle vilja slänga mig på gräsmattan o sova i solen hela dagen, men så kommer det icke att bli. Måste snart iväg till ICA för att köpa lite nödvändigheter och kanske en glass, och sen ska jag in i duschen och så.

Dom senaste dagarna har jag spenderat sjuk i sängen. Hehe, igår så spelade jag och Jesper klart Final Fantasy X, alltså, slutet var så jävla sorgligt och jag vägrar tro på att Tidus verkligen försvann och bara lämnade Yuna helt ensam! Jag blev så arg på Jesper att det inte är sant, haha. Men nu har vi iallafall börjat med Final Fantasy X-2, så man får se fortsättningen :D Yäh.

Jaha, mer då ? Jo, mamma har köpt en ny dator, det ringde hon så glatt och sa igårkväll. Så det ska bli spännande och få se vad det är! ;D & hon sa att det stod att den inte fick stå i sängen... hahah. Så roligt. I veckan måste vi antagligen börja planera vad vi ska köpa för saker till min student och så också. Det ska bli det finaste på länge, inget ska få förstöra det. Så det så ;D

Haha, jaja, hoppas Camz är  nöjd med denhär uppdateringen nu då. Puss på dig sötnos!

finalen i 100 höjdare

Tjenare!

Jag har verkligen inte ooorkar blogga på ett jäkla tag som ni märkt, har inte hänt något speciellt, valborg var mysigt med pizza, poker, mysko filmer och trevligt sällskap. & i lördags nu så blev jag sjuk, fick urinvägsinfektion och gryymt ont i halsen, när jag vaknade i söndags hade jag även feber. & har det fortfarande så jag har inte kunnat åka hem från trollhättan, vägrar sitta på ett tåg febersvettig o massa.

Så ja, nu har jag lcykas få i mig lite ris och en macka idag, men det är det första jag äter sen i lördags... det är såå störnade för jag är hungrig som fan! Usch :P

jaha, vad har hänt mer då? JO! Jag fick sms av Camz förut, hon kan komma på min student :D:D:D

Sitter o kollar på 100 höjdare, finalen, ska bli skoj att se vem som vinner. jag håller nog på gubben i läder. haha

puss . :*

RSS 2.0