.....

Mitt psyke är inte starkt nog för detta.

Så var man sjuk..

Jafyfan alltså, vaknade med feber och är tjock som fasen i halsen. Det är _inte_ underbart måste jag då säga.

Igår på ungdomsslussen hände inte mkt, vi var iväg till TTELA på studiebesök och sen var det.. slut xD haha! Spenderade resten av dagens på biblioteket typ :)

Förlåt för världens sämsta uppdatering men jag är så trött efter en natt som bestått mer av vakentid än av sömn.

Iallafall, min syster är fast i Spanien då flygbolaget hon reste med har gått i konkurs, vi får väl se vad som händer där ;P
pusshejnuskajagsova

Nostalgi!

Hittade in på Facebooks grupp för oss 80-talister och därifrån vidare till http://yeahnysliv.blogg.se/ som har nostalgivecka, något jag verkligen tänker läsa och känna igen mig i, även om jag är född sista året det underbara årtiondet.

:*:*

En död amanda...

Jafyyfan alltså vad trött jag är! Sov som en skit i natt och vaknade flera gånger av illamående och nervositet, inte det minsta skoj!

men klockan fem i åtta var jag påväg mot Ungdomsslussen, fråga inte, jag vet inte själv xD, där jag skulle spendera min dag, nervös som fasen var jag men det visade sig att alla var supertrevliga! Träffade en kille som hade gått i skola i Örebro, lite komiskt :)
Fick reda på att vi får gratis gymkort på Älvhögsborg (vilket i vanliga fall kostar 700 kr/månaden) det är ju super!

Hann inte göra så mycket mer än att fixa kortet och gymma, men jag klagar inte ;P

Vid tre mötte Tanya mig utanför gymmet och vi drog oss mot oden, hon hämtade ut sina konsertbiljetter och så åkte vi ut till Överby. Jag gjorde världens skofynd och jag är nöjd :)

Men nu är jag dödligt trött och ska väl laga mat då... Imorgon blir jag hämtad av Ida kvart över åtta, skönt att slippa ta bussen iallafall :) PUSS <3

Allting kommer lösas och bli bättre igen

Åh, nu har Elin åkt vidare på sin resa till nästa destination i hennes resa genom Sverige, nämligen Göteborg :)

Hon kom runt fyra tiden igår och då började vi laga mat och öppnade den första cidern. Maten blev helt underbar och vi hade superkul. Drog vidare till P2 där vi stannade hela kvällen, Elin blev superfull och vi hade det så sjuukt bra hela kvällen! Jag måste säga att kvällens soundtrack var Afasi & Filthy med Jobb, lyssnade på den säkert 20 gånger under kvällen, och den var lika bra varje gång ;) Haha :D Vi drog hem runt två tiden och väl hemma blev det en cider & några varma mackor, sen däckade alla tre i vår mini säng på 90 cm xD haha!

Idag så vaknade jag, vad jag trodde var, kvart i åtta, kom på att man ställt tillbaka klockan i natt och klockan bara var kvart i sju, lite sur jag blev då. Kollade lite på Family Guy & somnade om. Sen sprang vi och hämtade pizza & det smakade himmelskt! :D Runt fyra drog jag & Elin iväg till stan och träffade Tanya, vi gick till Strandgatan och tog en mysig och välbehövd fika. Tog en latte & en megastor chokladmuffins, det var så himla gott! :D Sen tog vi en promenad till stationen och satt där och tjatade i nästan en timme.
när det var dags för Elin att gå på tåget ville jag bara ta hennes biljett och springa iväg. Var så himla tråkigt att hon var tvungen att åka .( Men hon kanske kommer tillbaka om två veckor igen :D

Imorgon är det dags för Ungdomsslussen, JAG ÄR LIVRÄDD! Tänk om jag blir helt ensam :( Uhh, sa till tanya att jag kommer ringa och smsa henne stup i kvarten xD haha :D Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på Jobb på repeat och sen blir det ett bad, innan jag går och lägger mig, ska ju upp tidigt som fan imrgon! Hur ska jag klara det? :O

PUSS:*

Kaustikssoda

Eller hur fan stavas det egentligen? xD

Usch, ibland är jag så trött när jag vaknar, även om jag sovit långt in på eftermiddagen, att jag inte ens orkar sminka mig eller något alls längre, det är faktiskt rätt så illa måste jag säga!

Men imorse var jag minsann uppe med tuppen och tvättade klockan sju, att jag somnade mellan varje maskin tycker jag inte hör till saken ;) Sen när vi var klara i tvättstugan vilade jag lite till och sen var det iväg till ICA Maxi som gällde.
Vi köpte allt som kunde tyckas behöva, en massa grejer till tacosen imorgon bland annat ;)

Sen när vi kom därifrån så drog jag hem till Tanya ett litet tag, tog varsin öl och snackade en massa skit bara. Det gav mig en massa energi, behöver träffa henne regelbundet för att orka med allt här ;D Sen tog jag bussen hem och stannade till på Pizzeria Shalom och köpte varsin pizza till mig & min älskade sambo, det var grymt gott! ;D

Jag tror att det spökar i vår lägenhet! När jag kom hem från Tanya förut så var köksfönstret öppet, även om varken jag eller Jesper hade öppnat det, vi tror att det blåste sönder under nattens storm, men iallafall. För när vi skulle kolla på I ditt ansikte förut så skulle jag ha mina glasögon hade jag tänkt, vi vände upp och ner på hela jäkla lägenheten, och dom finns ingenstans! Jag är rätt så säker på var jag la dom när jag åkte iväg förut, men dom finns verkligen inte! Ah, jag blir helt gaalen!

Nu ska jag gå och skölja av Jespers byxor och sen blir det nog Family Guy (ja,det är helt sjukt, förr var jag så rädd för Stewie, började nästan grina!) tills vi somnar. Upp runt tio imorgon bitti och städa undan det sista innan det är dags för mig att åka och hämta upp älskade finaste Elin på stationen. Det blir tacos & party. UNDERBART!

PUSS & Godnatt mina kära sötnosar <3

Elin kommer hit!

Hihi, godmorgon & tjolahoppsan.
Nu är jag riktigt riktigt glad, ELIN kommer hit! På lördag kommer hon hit, då blir det paaarty ;D;D

Så nu kommer väl veckan bestå i att städa, städa och städa. Lite diska också xD

Miss Blue

Godmorgon. Eller något.

Igår hade jag rätt så skittråkigt hela kvällen, det enda som var något att hurra för var väl att jag badade, men det var inte så jävla bra det heller med tanke på att jag hade alldeles för varmt i vattnet så mina ben somnade.

När allt står på en tunn tunn tråd och jag inte vet vad jag ska göra, vilket håll ska jag gå åt? Ska jag bara hoppa av på mitten och skita i allt omkring, nej, det fungerar inte så..

Hatar att jag inte kan ta hand om mig själv och mina nära och kära som jag borde.


Sweet Miss Blue

Tjarå

Alltså, vissa människor gör mig bara helt...stunned ... man tror att man känner dom in i själen, och verkligen berättar allt för varandra, sen så märker man att allt bara är en falsk yta som dom kan slänga bort när dom träffar någon annan. Till slut kommer allt fram på ett eller annat sätt och då jäklar, men det är rätt så intressant att höra allt, när man genomskådat skalet.

Jaha, livet här i Trollhättan flyter på, visst finns det hinder, men dom tar man sig över och sen så är man good to go igen. Snart åker jag & J till Örebro för att fira bröllop, min mamma & hennes fästman som ska gifta sig den 1 November, är så himla otroligt glad för deras skull alltså! & så ska det bli så himla underbart att träffa all släkt och vänner igen :)


And then I go and spoil it all
by saying something stupid like
I LOVE YOU

Det var ett tag sen sist...

Haha ja det kan man ju lugnt säga, men så går det när man flyttar och inte får tillgång till internet ;P
Fast jag har ju faktiskt suttit hos kompisar och på bibblan och snott internet titt som tätt,
men nu har vi det alltså i lägenheten, vilket är helt wonderful.


Jag  har glömt bort varför man ska blogga? Men jag kommer nog in i det snart igen.
Här är en bild på mig som blondin ;)


RSS 2.0