Congratulations darling!

Idag vill jag säga grattis till min älskade fina lillasyster Tintin som
fyller 5 år!

Det känns som om det var igår jag fick reda på att jag skulle få ett syskon till.
& som för några timmar sedan du hade kommit till världen.

Jag är så otroligt glad att du finns,
kommer alltid att förgylla min vardag.



Fan då!

Nu är jag ju dålig på att blogga igen, ja jag säger då det!

Jag har gryyym träningsvärk i mage och rygg efter alla situps jag gjorde igår, fy fasen!

Just nu står grillen och blir varm, flintastek står på menyn idag, det är svårslaget en solig onsdagskväll alltså ;) Den enda som saknas är en iskall Miller :P

Puss

Lördag!

Helloo! jag mår bättre, så jäkla skönt!

För tillfället sitter jag och käkar lite pizza och retar shoppingnerverna på Tradera, inte det smartaste när man inte är så rik. haha

Jag hade världens huvudvärk istort sett hela dagen igår, fram till typ klockan tio på kvällen, halv elva bestämde jag och J oss för att åka på en fest, så det blev rekordtid för oss båda i att göra oss i ordning den kvällen, det var sköj.

Det blev en kort kväll, men spontant, det är skoj..

Sitter och letar efter studentpresent, kläder och biljetter, hittar inget av det! :P

Puss

Sjuk

I'll be back later..

Kärlek för 60 kr.


Åh dom är så underbara <3
Nu ska jag bara komma på resten utav kläderna till
den 4 juni! :)

Kärlek för 60 kr.


Åh dom är så underbara <3
Nu ska jag bara komma på resten utav kläderna till
den 4 juni! :)

Har du hört att killen är...

God Morgon!

Ligger fortfarande i sängen och gnuggar ögonen instensivt. Det är jobbigt att vara allergisk såhär års.

Jag är dödstrött och skulle helst bara rulla runt och lägga mig och sova igen, men det får jag inte. Jag har en Ior som skickar massa sms och vill att jag ska gå upp ;) Ska åka iväg lite idag, men kommer nog hem efter lunch någon gång,

så då hör jag av mig då! :)

Puss&Kram

Pizzabak!

Ja, jag håller på och gör middag, idag blir det pizza här hemma!

Hörs sen!

Sen middag.

ja, sitter & äter middag nu, inte bra! Som tur är hör det inte till vanligheterna :) Currykyckling med ris, mumma!

Åkte upp på stan förut och mötte upp Ior, lämnade lite papper och så tog vi en runda i butikerna. Till sist gick vi in på en second hand affär, OCH TRO FAN att jag hittade dom snyggaste skorna ever! Köpte dom inte eftersom det är klack på dom och jag visste att min kära man skulle ha något att säga till om det...

Men! Finns dom kvar imorgon ska jag köpa dom! Yey! :D

Nu 2½ män, snart sova, upp tiiidigt imorgon!

Hej, jag heter...

...Ja..

Nu är jag hemma från Lernia, vi fick sluta tidigare idag och det klagar jag inte det minsta på! Ska snart slänga mig i soffan och glo lite på tv, sen blir det dags att åka ner till stan och lämna in lite papper och så kika lite på stan.

Vad fick vi göra idag då?
Jo, vi övande på vår såkallade "hisspresentation", hur skulle du presentera dig för en möjlig arbetsgivare eller så?
Det är otroligt svårt, jag som har svårt att tala inför människor, nej usch och fy :P Men det gick bra,
vi är en härlig grupp! :)
Så jag känner ändå att jag lärt mig något idag, det är skönt det.


Sitter och funderar på vilken dag jag ska åka till Örebro och sådär, vill gärna vara där så länge som möjligt, men ja, det funkar ju inte alltid så..

I'll be back laters.

Ännu en ny vecka!

God morgon!
Ligger just nu i sängen och väntar på att få tillgång till badrummet så att jag kan sminka mig,
klockan tio ska jag vara på Lernia och bli jobbcoachad. Det kunde faktiskt varit värre! Jag har det rätt trevligt där borta.

Efter att vårt besök hade åkt igår så drog vi fram en stol i köket och så klippte J mig, han är rätt så duktig på det där, men visst är det lite otäckt, jag är ju för fasen till och med rädd när jag är hon en utbildad frisör! :P

Såå, Lernia 10-13, sen så vet jag inte vad som händer, kanske upp på stan och ta en glass om vädret fortfarande är så bra! :)

Nu ska jag gå och banka på dörren så att jag inte kommer försent,
love.

Framtiden?

I två år har jag istort sett inte gjort någonting alls. Jag har suttit hemma, och verkligen försökt hitta på något jag vill göra med mitt liv. Eller ja, egentligen har jag alltid vetat vad jag vill bli - socionom. Men det är svårt att tro på sina drömmar när man har folk som inte tror på en! Det är väldigt tärande. Men jag har bestämt mig för att efter kockutbildningen (om jag kommer in...) så ska jag plugga lite fristående kurser på komvux och sen söka till Socionom! Det är spännande. Jag har mkt att övervinna för att klara av  det. men det kommer nog funka!

Jag har människor omkring mig som det händer mycket för just nu, en vän har stora planer på att plugga utomlands, och jag är så jäkla stolt!

Och min fina lillasyster som tar studenten den 4 Juni åker till Frankrike och är Au Pair i slutet av Juni, minst fram till jul, behöver jag berätta hur otroligt rak i ryggen jag går när jag tänker tanken? Tänk vad stor hon blivit , och modig, mycket modigare än mig! Ojoj :)

Nej, nu har vi besök. Hejdå

Hobby.

Jag har två hobbys i mitt liv, eller egentligen har jag fler men ingen möjlighet att utöva dess, och en av dom är att laga mat.
Sen jag flyttade för snart två år sedan har jag verkligen fått upp ögonen för detta, innan jag flyttade gillade jag det inte alls, men nu har jag verkligen insett hur roligt det är att stå vid spisen och hitta på nya smakkombinationer och liknanade - love it!

&
det är därför jag har sökt kockutbildning till hösten på komvux här i stan, får reda på innan midsommar om jag kommer in eller inte.
Dock är jag så JÄVLA NERVÖS över att inte komma in! Då vet jag inte vad jag ska göra, helt ärligt talat, då går jag under! :P

Nej, nu ska jag duscha o klä på mig, har en känsla av att vi får besök idag..


Step by step.

God eftermiddag.

Sitter hemma och är riktigt bitter idag, jag hatar verkligen söndagar! Allt som oftast åker J iväg så jag sitter hemma och tjurar för mig själv. Haha, känner mig så jäkla patetisk alltså. Det är knappt ens roligt! Men å andra sidan så kan jag köra igång eminem på högsta volym utan att nån klagar, så det är ju rätt så najs!

Igår då? Ingenting, en riktigt tråkig dag, somnade typ innan elva, kul på en lördag! Nä...

Haha jag är så jäkla bitter och tjurig idag att jag skrämmer mig själv, vettifan vad jag ska göra åt skiten. Förutom då att skriksjunga till White America & smsa med Lollo. Det hjälper rätt så bra!

Näe, I'll be back laters.


Someone to trust.

...

Isn't it wierd how fast a good day can turn into a bad day?


Good morning!

Har varit vaken i sisådär en timme more or less. Inte jätteroligt men ändå rätt så skönt att inte sova bort hela dagen! :)
Jag ligger fortfarande i sängen, letar efter en passande present till min syster som tar studenten om mindre än en månad! Helt otroligt :) Men verkligen skitsvårt att hitta något bra att ge till henne, ge förslag vad fasen!

Innan sambon vaknar till liv blir det nog till att städa lite här idag! Vet ej om jag orkar dock, måste först och främst skaffa mig en allergimedicintablett :P

hör av mig senare, love.

It's friday!

Yeah. Har umgåtts med Ida idag i några timmar,  det var mysigt och avslappnat och otvingat, sådär skönt..

Jag kan inte skriva mkt, mår sjukt illa. vet ej varför. Men ska snart käka, J ska grilla lite goda karrékotletter, såå, det blir nice.

Skriver kanske senare. Love.

Kvällsord.

Ja, då har jag tvättat klart för denna vecka, tvättade bara sängkläder så det var inte så ansträngande, men gud så underbart att krypa ner i en helt nybäddad säng! Finns knappast något bättre måste jag säga..

Jag ska försöka bli lite djupare i min blogg, måste bara komma på saker att blogga om.. Svårt det där! Men jag kommer nog på något till slut :)

Nu ska jag köra min torsdagsrutin och kolla på "Antikdeckarna" och "Vad blir det för mat" på TV4play, bästa!

Sen blir det sova, imorgon ska jag ha en liten städdag, härligt när hela lägenheten luktar rent!

Puss & godnatt.

Sunshiiine.

Hemma igen efter lite tid på stan, trävligt.
Träffat en gigantisk katt, haha, han är så mysig, förutom att han gillade att gnaga på min väska lite väl mkt ;)

Har egentligen inte mkt alls att skriva, förutom att jag ska till tvättstugan.. hare bra : D


Life on mars?

Skuttar omkring i lägenheten till min överdrivet grymma playlist på spotify, just nu David Bowie. Inte så illa måste jag säga! :)

Sov lite för länge idag, skulle egentligen upp på stan med några kompisar på en mässa, men nu blev dom tydligen klara innan jag ens hann komma upp så det blir väl att stanna inne i dag..

Eller om det blir en kaffe senare. We'll see. Vill gärna ta en sväng på stan, det är ju så mycket som lockar just nu! Särskilt solen :)

Aja. Hare bra. bye.

Long time, no see, my friends.

Ligger i soffan med en molande huvudvärk. Men det är inget jag tänker på då det är mer regel än undantag med huvudvärk nu för tiden tyvärr...

Jag är så lycklig över att vara inne i Maj månad. Min favoritmånad, månaden då solen tittar fram ordentligt, då man kan stoppa undan vinterkläderna på riktigt, och månaden då en utav mina underbara systrar fyller år. 5 år fyller hon i år, min fina Tintin. Att en kärlek kan göra så ont, är det inte helt otroligt?

Jag längtar till Örebro men ändå inte, tanken på att flytta tillbaka lockar och skrämmer. Det kanske inte alls blir som jag skulle vilja.

Men å andra sidan, om jag kommer in på det jag sökt i höst så har jag minst ett år till här..!
Så håll tummarna. Någon gång innan midsommar får jag veta! I've got a bad feeling about it...

Det kanske är dags att ta upp det här med bloggandet igen, det kanske är den vägen jag behöver för att få ut mina känslor ordentligt! Vi får se på det... :)

Love.

RSS 2.0