förlåt

förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt

Det är ju nästan skrämmande..

vad mycket man kan sova på en och samma dag. Okej om jag inte sovit något inatt, men det gjorde jag ju. Haha.

Sitter och glor på olika bilder på ImageChan (tacksåjättemktpatrik) och kan inte sluta skratta. Vet inte om det beror på att jag är så uttråkad eller om min humor blivit hemskt sen jag flyttade ner till Thn. Haha men men.

Kommande veckan är det målning som gäller, för hela slanten. Nästa drar jag till Örebro, det blir myyyyyyyysigt :D

Nu ska jag glo på Urban Legdens och hoppas på att någon vill prata med mig ;D


B-E-S-V-I-K-E-L-S-E!

Jag vet att det inte är första gången jag känner mig så förbannat sviken, men jag hoppas verkligen att det är den sista.
Aldrig kan du bara säga "Javisst kan jag göra det för dig, det betyder mycket för dig och jag älskar dig" Men nej, det är alltid något ivägen, jag blir bara så jävla trött på all skit du håller på med.

Visst att jag har så många andra runt omkring mig, men faktiskt bara en som dig, det känns så hemskt. Jag är så trött att jag bara vill försvinna under jorden.

Jag hade en mysig kväll med Tanya igår, tjejkväll med kinamat, vin och film. Meet the spartans var en rolig film, ärligt talat.


Jagorkarintehatråkigtlängre.hejdå

...

jag är trött efter allt springandes idag, men ändå kan jag inte sova.

Kent!

God morgon! ;D

Idag är jag på riktigt bra humör, vaknade upp med solen i ansiktet efter en riktigt skön natts sömn :) Att vädret snabbt ändrades till regn och moln gör inte mig så mycket för jag är bara glad om jag slipper gå ut just nu ;P

Sitter här och sjunger med till kent, insåg nyss hur länge sen det var jag lyssnade på dom ordentligt. Men jag mår alltid bra när dom är på högsta volym så att jag slipper höra min egen röst men ändå kan sjunga med, som det är på konsert ungefär. Kent har räddat mig så många gånger om, och det är kanske därför hm, vissa, tycker att jag är emo, hehe. Men som jag sa igår; jag var emo innan man kunde vara emo :)

Idag då? Tänkte lata mig ett litet tag till, bara njuta av Jockes underbara stämma. Sen ska vi iväg till mäklaren igen och så hoppas jag att vi får nycklarna till lägenheten idag också :D Så underbart det skulle vara. Då kan jag ju faktiskt lägga upp lite bilder här :)

Imorgon ska jag & Tanya ha en till tjejkväll, med vin o filmer och massa massa tjejsnack, det är vi bäst på! Är så glad att hon finns här så jag slipper vara helt ensam tjej. För jag lovar, bland dom män man umgås med i den här staden behöver man en annan tjej rätt så ofta. Haha, annars går man nog under. Jag förstår inte hur Tanya stått ut så länge som hon faktiskt har gjort, haha :D

Jag sköt en DJ sent igår

Crowned & Project Runway

Kom nyss hem från Tanya, vi har haft en riktigt tjejkväll med Crowned final och två avsnitt at Project Runway, hur mysigt som helst. Hihi.

Vi var till mäklaren idag och skulle hämta kontaktet, men då hade dom skrivit fel, så vi gick tillbaka och så ska vi få det rätta imorgon när vi går dit igen, hoppas det blir bra ;D Sen är det dags att börja bestämma färger o så :) Hoppas det blir super! Kommer nog bli mest jag & Tanya som målar eftersom jesper o hans mamma är upptagna om dagarna. Så dom kommande veckorna kommer det nog bli väldigt mkt jobb. Men det gillar jag :)

Snart är det inflyttningsfest och då får jag äntligen träffa Elin! Som jag har väntat och längtat efter det. Hur länge har vi inte känt varandra liksom? Funnits vid varandras sida - för alltid.

Nu är det Sex and the city, borde väl försöka sova lite , men ja. vi får se när det blir ;P PUSS

Konstiga människor

Har varit hos en kompis idag, haft det mysigt trots omständigheterna :) Hon är så söt. & hon gillar precis samma saker som mig, kollar på typ alla samma serier som mig (plus 20 till :D) och ja.
Har börjat dricka massvis med kaffe när jag är där, och konstigt nog blir vi båda lika trötta, haha, men det är lite komsikt ;P

Ikväll är det typ inget bra på tv, what so ever ;P

Hoppas på att få ett samtal imorgon så att jag o älsk kan fixa lite saker. HIhi :)

Nu är det americas funniest homevideos som gäller ;P

PUSS

Grattis Amanda & tack för allt.

Haha, ja, idag fyller jag alltså år, känns rätt så ovär måste jag säga ;P Men men, blir kul att komma hem till presenter i örebro om några veckor :P



Jag måste bara säga att jag har världens finaste kompis i Elin, hon är så himla gullig och hjälper verkligen alltid till. PUSS på dig sötnos!

9 Augusti

Idag är det 9 Augusti, vilket betyder att jag fyller år i morgon, och att mamma fyller år på måndag. Jag fyller 19, mycket att hurra över va? Haha, tror knappast det.

Men att det är den 9 Augusti betyder också att det var den 8 igår och då var jag inne i göteborg och träffade Camz & Emma, det var riktigt roligt och jag mår bra i deras sällskap, kan vara så himla naturlig. Underbart. Emma drar ut o seglar all världens väg om 19 dagar, men kommer hem i Oktober igen, och då får vi se till att ses, Frida kanske kan komma då också? :D Det skulle ju typ vara för bra för att vara sant liksom. Hihi.

Jag & Jesper har fått en lägenhet, kontraktet skriver vi i nästa vecka. Känns jättebra faktiskt. Vi ska måla och så innan vi flyttar in, och det gör vi den 1a september. :) Det är en tvåa på 58 kvm med en hyra vi mktmktmkt väl kan betala, så ni behöver inte oroa er.

Nu ska jag gå till ICA och köpa cola :) Puss

Ni är söta, men vet inte så mkt :)

Hehe, alltså. Som jag sa så ska vi på lägenhetsvisning imorgon, och ja, vi har råd, annars skulle vi inte ens titta på en lägenhet.

Som sagt, det händer mkt.

Ja, och just nu är det massor utav känslor, jag skulle vilja sprudla av lycka och hoppa omkring, men det går inte pågrund av lite andra saker som verkligen drar ner en och gör så att man börjar tvivla på saker och ting. Men jag hoppas det löser sig.

Det är iallafall såhär att vi ska på en lägenhetsvisning på Torsdag klockan elva. Tror att det blir alldeles superduper! Det är en tvåa på 58 kvm, ligger några minuter med buss utanför.

Alla verkar ha problem med olika saker, fan, det är hösten som är påväg.!

Det händer mkt...

Ja, det är mkt som pågår i mitt liv just nu och jag måste säga att datorn inte inkluderars i de sakerna. så ursäkta att jag är seg, jag återkommer.

RSS 2.0