^^ kom just hem

Jo men tja ;D

Kom just hem från Kristina, där jag, Ida & Sara var. Vi spelade Mario Party, jag sög men kom ändå inte sist ;D

Nu mår jag lite sisådär, ska väl gå o lägga mig dårå.

pusspuss..tjalalalaaaaaaaaaaaaaaa.

Kom ihåg mig

Välj ett band/artist och svara på frågorna, BARA med deras låttitlar.

Band: Lars Winnerbäck

 Är du tjej eller kille? Fru Hjärter Dam

Beskriv dig: Rusningstrafik

Vad tycker folk om dig? Ingen soldat

Vad tycker du om dig själv? Fröken Svår

Nuvarande pojkvän/flickvän/förälskelse: Du får mig

Beskriv vem du vill vara: Nästan perfekt

Beskriv stället du bor på: Bortomland

Beskriv den du älskar: Min älskling har ett hjärta av snö

Vad skulle du vilja ha om du bara hade en önskan? När man väntar på mirakel

Dela några visa ord med oss: Se dig om

Din bästa raggningsreplik: Nu är alla små stjärnor

Och om den inte funkar: Lycklig och förvånad

Säg hejdå nu: Hjärter dams sista sång

Trust is a shareware

Jag & Älskling sov länge idag, så det blir Överby eller GBG i morgon, i kväll ska jag iväg och träffa Ida och lite andra människor,
trevligt eftersom det inte blev något i torsdags för min del. Hihi.

Håller på och fixar med min mobil också, den ska funka igen under dagen hoppas jag!
See, I can live without you aswell.
Maybe even better than with you....

Det verkar så enkelt, vännen.


Kent  - M

Vårdag i November

Fan, 28 November, var tar tiden vägen?  Var tar alla vägen?
Jag är förvirrad och vet inte vem jag själv är längre, det är en aning jobbigt måste jag faktiskt säga..

Var på GeKås igår, shoppade lite småsaker, mest sånt som man faktiskt behöver.
Nu ska jag väl kanske städa, fast jag orkar inte.

Fan. Nej jag vet inte.


Elin, jag önskar att jag kunde göra din sorg lättare att bära.
Finns alltid här för dig <3

Att aldrig vara ensam...

Ligger på mage i sängen och lyssnar på musik, mestadels Kent, Lars Winnerbäck & The Ark. Inte visste jag att dessa pojkar kunnat hjälpa mig så otroligt mycket. Texterna som Lasse, Jocke & Ola förmedlar är som balsam för hjärtat när man mår som sämst, men även när man mår bra.
Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna leva ett liv utan musiken, den har funnits hos mig i över 10 år och är den enda jag kunnat luta mig till.
När jag var mindre tapetserade jag mina väggar med The Ark texter och bilder på mina gudar. Jag minns dom åren med både ljus & mörker. Jag förlorade många vänner och min familj splittrades, men samtidigt lärde jag känna min älskade Elin och jag började formas till den jag är idag.

Elin - Du är en utav de människor som jag känt längst, jag vet att jag kan lita på dig till 110 % och du känner mig så väl att jag inte ens kan undkomma med en liten vit lögn, fast när jag försöker mig på det är det mest för att neka något för mig själv, för som sagt. Du känner mig så väl att jag aldrig skulle lyckas. Jag älskar dig för att du alltid finns, för att du är den finaste som finns och för att du hjälper mig upp på morgonen. Du gör mitt liv värt att leva, jag är lyckligt lottad som får ha en vän som dig. Jag tänker på dig varje vaken sekund, särkilt nu, sötnos. Hör bara av dig. Jag sitter i timme efter timme och pratar med dig om du så vill. <3


Lollo - Min äldsta vän, så mycket vi har gått igenom du&jag, vi har så mycket fina stunder bakom oss och även om vi har haft det svårt har vi alltid hittat tillbaka till varandra. Det är meningen att vi ska vara vänner för livet. Det finns få minnen jag inte minns från min fleråriga vänskap med dig. Det finns inga ord i världen för hur tacksam jag är för att jag har dig att vända mig till. Tack för att du finns, älskade underbara du. Jag älskar dig. Nu&föralltid. Det har alltid varit, och det kommer alltid att vara.


Jennie - Du är så underbar, jag kan inte ens beskriva hur mycket du betyder för mig, jag har alltid något att berätta för dig, jag behöver aldrig skämmas för känslor inför dig, jag vet att jag kan ligga och hulka i telefonen i timmar och du behöver inte ens säga ett ord. Jag vet att du finns där, precis som jag finns där dig när du behöver prata, om saker som händer eller om någon glad nyhet. Jag saknar dig så otroligt mycket när jag bor här nere. Det är helt insane. Jag önskar jag kunde finnas tillhands hela tiden, mer än på telefon. Jag ÄLSKAR dig, det finns det inga tvivel om!


Mimmi - Min finaste syster, så mycket du stått ut med. Du ska veta att storasyster alltid finns. Ring så kommer jag, dig kommer jag alltid skydda. Jag har inga ord för hur underbar du är, för hur stark du är som klarar av så mycket i ditt liv. Du är bäst!


Camz&Sara - Ni är mina fina skåningar, det finns få jag har lika roligt med. Som jag samtidigt kan lita på så som jag gör. Mitt förhållande till er är obeskrivligt och det spelar ingen roll hur mycket jag tjatar om Skåne för alla andra, för så länge dom inte känner er kommer dom inte känna mitt Skåne, älskade tredje hem. Ni hjälpte mig så otroligt mycket våren 2007,  med galna fester och snedsteg och otroligt mycket skratt och kärlek. Hela ni är kärlek. Ni är bäst!


Jesper - Min älskling, jag kan inte förklara för dig hur jag känner. När jag ser på dig vill jag bara drunkna i dina ögon och när jag håller om dig vill jag aldrig släppa. Fina du, vi har något starkt som jag är säker på kommer hålla föralltid. Det finns ingenting bättre än att få vakna upp bredvid dig på morgonen, och bara andas in allt vad vår kärlek heter. Det är det vackraste. Jag älskar dig, hjärtat mitt.


Tanya - Även om vi inte känt varann så länge så betyder du mycket för mig och jag ger mig fan på att ingen, eller ingenting, ska kunna förstöra för oss. Du får mitt att stå ut i den här hålan ;) <3

[Tanya, jag måste få lite bilder på dig! xDPUSS]Låt oss avsluta med en vacker bild på mig:


 
Lars Winnerbäck - Dom sista drömmarna del II
Och Linnea liksom sa ”Sida vid sida ska vi gå”
Om du vill mig nånting
Så satt jag tyst och hörde på
Men det var du som sa till mig
Att jag ändå aldrig skulle förstå
Säg aldrig så igen
Det gör ont i mig än
Jag ville verkligen vara din vän
Det var du som lät mig gå

Älskade vänner.

Det har varit en fin dag idag. Först så bakade jag och Ida och Ida bröd på Slussen, grymma var vi och lyckades med att göra 104 tekakor ;D Och fan va goda dom blev sen då!

Sen så åkte jag & Ida upp på stan och hon skulle till syssan, så jag mötte tanya och tog en fika.

Sen när jag kom hem så pratar jag med alla underbara vänner på msn, Sara & Elin, Lollo & Jennie, you made my day.

Jag älskar er för att ni inte dömer mig, ni accepterar mig för den jag är och det är det absolut viktigaste som finns! Tänk livet utan vänner, herregud, det skulle fanimej aldrig funka! Usch.
Jag älskar det faktum att ni tar vara på när jag säger att ni kan ringa till mig när som helst, jag älskar att ta emot samtal från er när ni känner att ni bara vill prata, eller när ni verkligen behöver. Självklart tycker jag inte om att ni mår dåligt, men jag tycker om att finnas för er. Det gör mitt liv så mycket mer värt att leva.

När jag latat mig lite framför datorn och tvn så kom Jespers mor & syster & hämtade upp oss och vi drog oss ut till Överby och ICA Maxi. Köpte massa goda saker, sitter och dricker cola och äter clementiner. Det är såå gott. Sitter och lyssnar på Lasse Lindroth också. Han var en riktigt grym komiker!


It's at last a new day...

Sitter och lyssnar på The Ark och jag och Elin beter oss som de småtjejer vi var när vi lärde känna varann, sitter och länkar bilder på killar vi tycker är snygga, haha :D Så jävla skoj! Förra veckan var det gamla låtar på YouTube, Elin är utan tvivel bäst ;D

Jag har haft mer saker att göra nu än när jag gick i skolan, herregud säger jag bara.. Jag är trött, orkar inte skriva... ;PYou,
-Say what did you expect?
For a person who's infected
My association paths
-Did you expect a lovesong?
Arbetsförmedlingen & Nordea

Jahapp, var lat idag och stannade hemma från Slussen, inte bra Amanda, inte bra alls!
Men men, nu ska jag iväg till Arbetsförmedlingen och så ska jag senare till Nordea och fixa lite med betalningar och hej o hå,
känns ju bra när jag inte ens har Nordea i vanliga fall ><

Haha.

På torsdag är det Ullared! ;D :*

Morrn!

Jag är trött, har sovit 12 timmar, mer tilloch med.

Hejhej

You, who stole my solitude

Som alla vet är The Ark ett band som följt mig i många år, genom skratt och genom tårar. Ola har alltid funnits där med sin lungnande stämma, det är några killar som jag alltid kunnat lita på.

och låten You, who stole my solitude minns jag lite extra, jag minns när jag gick med min blåa bärbara-cdspelare med ljudet på högsta volym när vi bodde i Lindhult i Örebro, när livet fortfarande var intakt och ingenting kunde krossa mig, det svåraste mitt liv hade sett var svikande vänner och en förbaskad kärlek till Martin Axén, men det gick över och jag har trots allt alla viktiga vänner kvar.

Jag har insett att jag tycker att hjärnan är lite, smått otäck. Vissa saker minns jag så himla väl, medans andra kan försvinna ur hjärnan lika fort som dom kom in.

Jag minnsen torsdagskväll, egentligen minns jag inte alls vilket år eller månad eller något annat, jag minns en torsdagskväll, när livet aldrig mer skulle bli som det brukade vara. Efter den torsdagen var jag den starka tjejen i familjen, jag som aldrig visade mig svag, på min egen bekostnad självklart, jag som färgade håret mörkt i protest och drog hårda kajalränder längs med ögonfransarna för att dölja det svaga inom mig. Jag grät inte så att någon såg på över två år, jag tog till mig andra redskap som jag inte ska skriva ut här, men inte fan mådde jag bra (om det hade varit idag hade jag nog blivit kallad emo, men det håller jag inte med om...)

Det tog mig två år och en massa påtryckningar från vänner innan jag berättade allt för min älskade mamma, varför jag varit så som jag varit, varför jag lyssnat på all musik som hon hatade, varför jag vid ett tillfälle (& jag kan lova att det aldrig kommer hända igen...) kallade henne för "jävla kärring", och tårarna strömmade, alla tårar och alla känslor som varit instängda i två år kom fram när jag och mamma tog en promenad längs med svartån.
Det var en så otroligt underbar känsla, hade aldrig känt liknande.

Dom senaste åren har ändå varit bra, mellan 2005 och början av 2007 hade jag en fin pojkvän som brydde sig om mig och även fast att det tog slut efter två år kommer jag aldrig ångra det som hände då, åren med honom har format mig så som jag är nu. Att året 2007 var ett riktigt helvete behöver jag inte gå in på, men även om jag var som lägst gällande mina känslor träffade jag min pojkvän, min fina älskade underbara Jesper. Utan honom hade jag inte klarat av detta.

Vilket förvirrande inlägg detta blev. Förlåt mig, nu ska jag sätta mig och läsa igenom min gamla blogg. Samtidigt som jag lyssnar på Kent och The Ark och saknar Örebro lite grann.


Håll mig älskling nu.

Det finns vissa låtar som jag aldrig kan tröttna på, Columbus med Kent är en sån låt. Jag lyssnar på den minst 10 gånger per dag och den har fortfarande samma effekt som för ett år sen när jag och älskling var på dom i Lisebergshallen, det var underbart.


Det känns som när jag kom hit
way back in '93

Snö!

Ja, jag upptäckte igårkväll att det snöat här :D Hjärtat bara hoppade till, hihi. Det är ju såå mysigt!

Dock var det inte lika kul förut när jag skulle till bussen och skulle köpa SMSbiljett, det funkade inte så jag fick åka
skridskor till ICA och ta ut lite pengar ;P sen när jag gick från bussen hem till Tanya förfrös jag öron och näsa, mysigt.
Men det var gott med kaffe och trevligt sällskap, ska nog dricka lite vin med henne ikväll också, innan det ska jag dock vila lite,
är såå otroligt trött. Har sovit konstigt inatt. Vet inte varför heller, men men.

Nu ska jag försöka värma upp mina tår lite och kanske spela lite på datorn. Annars får jag glo lite på tv.

Pusshej.

Trött men glad

Det är segt när allt blir som man fruktat, att jag en en gång står på egna ben, inte ha någon att falla emot, ingen att bolla idéer med. Men det är ditt val, och jag tänker inte säga något om det.

I övrigt har dagen varit... död, haha. Jag har inte gjort någonting alls.

Dock så var jag hemma hos Ida igår och drack kaffe med henne & Katja, det var trevligt, och så hade jag ett moment med en av katterna som är hemma hos henne förtillfället, sååå underbar liten kattunge, helt gosig. Och hon tyckte om mig, bara jag haft en större väska hade hon fått följa med mig hem, och så hade jag aldrig mer kunnat prata med Ida ;) Haha :)

Igår så pratade jag lite med Johan också, planerar en utekväll när jag kommer hem nästa gång, tänkte försöka komma hem till den 12 December, kanske stanna ett par dagar, så man kan träffa alla som ska träffas och så. Vi satsar på en kväll med start på MM-baren och slut på Satin, eller kanske BK eller McD, men vi ska bli kalas och vi ska ha det sjukt skoj iallafall. Ser fram emot det som fasen alltså!

Puss på alla som förtjänar det.trött

jagärbarasåjävlatröttpåallskitochjagpallarintemersånusägerjagtackochhej

haha fan

kul att vara vaken nu? neeej

Du måste finnas!

Tanken är svindlande, framför mig gapar en avgrund.
Hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej.
Frågan är väckt och nu darrar min själ innför svaret.
Att du inte finns till, fast jag trodde på dig.


Läste Lollos blogg förut, där hon skrev att hon lyssnat på Helene Sjöholm, och jag måste hålla med henne,
hon Är sveriges bästa sångerska! En låt som Du måste finnas har väldigt speciellt betydelse för mig och
det är inte långt ifrån tårar när jag lyssnar på den. Jag kan hela låten utantill och jag skulle kunna lyssna på
den hela dagarna för att betydelsen är så otroligt speciell och personlig för mig.

Kärlek.

Beslutsångest!

Haha je herregud, sitter och kollar lite på bärbara datorer , har hittat två som jag gillar supermycket. Den ena lite mer, tyvärr är den lite dyrare och har bara 4 i 1 minneskortläsare, vilket betyder att jag måste använda sladd när jag ska ladda in mina bilder, visserligen verkligen inte hela världen. Men ja.

Nej, jag tror minsann det får blir en HP Compaq Presario till mig.Puss :*

Mail som berör

Jag fick ett mail förut idag, ett mail som berörde mig så otroligt mycket. Satt och grät och log om vartannat i säkert 30 mintuer.
Tänk att ord på en skräm kan röra upp så mycket känslor (och göra en förkyld på nytt ;P) . men det var skönt att läsa och jag är glad att personen som skickade gjorde det, det känns jättebra.

Annars då idag, jag har lagat lasange, den blev GRYM!

Nu orkar jag inte skriva mer, haha! xD

Puss :*

Upp & hoppa!

Det är upp och hoppa tidigt som gäller för mig nu för tiden, Fredrik ringde och väckte mig klockan halv sju, och jag kom faktiskt upp. Helt sjukt!

Så nu Adde, kan du ju slänga dig i väggen med att du varit uppe sen sju, jag var en hel halvtimme före dig ;) Mohaha!

Idag är det friskvård som gäller, så jag ska gymma, men måste ta det lugnt med tanke på att jag varit sjuk en vecka ;P

Den 27 November drar U-slussen till Ullared - Gekås! Ska bli perfekt och köpa julklappar och sånt, hell yeah. Hoppas bara I är frisk då så jag slipper vara ensam ;) Nu går min buss om 7 minuter så jag ska väl springa.. ;P

PUSS :*

God morgon!

Ungdomsslussen nu,
uppdaterar senare :*

Generation Ex

Och du vet jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Javisst, så längtar vi tillbaks till allt vi ljög om att vi gjorde
Och jag vet att du vet jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för ossGe mig en minut

Ojoj, dagen har gått åt till att göra...ingenting ;) haha!

Var utanför dörren för första gången för knappt en halvtimme sen när jag gick till ICA ;D

Imorgon däremot blir det andra bullar, då ska jag till ungdomsslussen och sen så ska jag träffa världens finaste Tanya som fyller 21 år imorgon. Gamla gumman ;) Hihi. Bara för att jag inte ens är 20 själv ><

Nu ska det blir ett bad och sen så currykyckling i tunnbröd till valvakan i natt. Vi köpte hem choklad och cola också! Mumma ;D


Fyll min mun med din,
alldeles för kalla tunga.

Jag frågar; gråter du? Du smakar salt.

En helg senare.
Var i Örebro i helgen, min mamma gifte sig. Det var en underbar vigsel och festen på kvällen blev allt annat än lugn, det går inte att förklara, men jag hade det underbart med alla på 40+ ;D

Jag & Jesper sitter och lyssnar på Kent, jag har kommit fram till att jag nog aldrig skulle kunna leva ett liv utan dom. Dom ger mig styrka när jag är svag, glädje när jag behöver det och adrenalin när jag är på botten.
Jag kan inte välja en eller två låtar som jag älskat lite mer än dom andra, det finns inte. Det är olika favoriter från dag till dag,
men alla är underbara, på sitt eget vis.

Jag längtar till vintern, till allt mys och alla ljus inne i husen och lägenheterna, jag längtar tills man fryser så fort man går ut, jag längtar till snön som går upp till vaderna. Jag längtar till jag är lika lycklig som jag var om julen i min barnodm, men jag vet ju att jag aldrig mer kommer bli så lycklig. Då när jag var liten, och vi åkte till mammas faster och såg på Kalle Anka och hade julklappsbyte, åt en underbar julmiddag och var hela släkten tillsammans. Sen åkte vi hem till oss på Halltorpsvägen och öppnade paket, såg på Karl-Berti Johnssons julafton och jag och min syster satt hela kvällarna med våra nya leksaker, och i världen fanns inget ont ting, jag var så otroligt lycklig.

Nu oroar jag mig mest för julen, för min familj och för hur jag ska göra med vissa saker. Ska jag säga ifrån, eller låta mig köras med? Ska jag säga upp kontakten och mista något utav det viktigaste i mitt liv för att stå på mig, eller ska jag offra min egen stolthet och lycka för att få ha kvar några personer i mitt liv, som jag älskar, och inte ska lida för att andra felar?

Och hur som helst och när som helst
och var som helst kan allt ta slut
Så stanna klockan ta en timeout spara spelet
jag har bara ett halvt liv kvar nu

RSS 2.0