Jag är segast i världen

Ibland glömmer jag bort att jag kanske borde blogga, haha. Sämst är jag! Minns inte ens vad det var jag skrev sist
(tjuvkollarlite...)
Okej, senast i onsdags alltså! :P

I torsdag var jag på stan med Natta som, hör och häpna!, hittade lite alternativ till studentskor, jag blev sååå lättad! Ni har inte hittat någon som är mer kräsen, jag lovar. Det är sjukt! :P När jag åkte hem fick jag sällskap med min finaste Sjöko, Tonia, på bussen. Min sötnos <33 Åkte hem, fick sova ett litet tag då migränen höll på att komma och jag skulle bort på kvällen.

Tog bussen till trädgårdsgatan runt kvart i fem, gick till KFUMhuset och träffade Bella där :) Vi stod och pratade ett litet tag och sen kom adde med bilen ;) Begav oss till Ica Maxi och köpte diverse mat. Sen så åkte vi hem till deras mysiga tvåa och var där hela kvällen, vi åt, pratade och hade det jättemysigt, tycker jag iallafall ;) Hehe, men det var en väldigt lyckad kväll! Kom hem runt halv tolv och då skulle jag packa min väska :P

Ifredags så var det skolan, fylld av söta människor men framför allt - migrän! Fyfan, det var _inte_ skoj! men men. runt kvar över fem åkte jag buss till trollhättan, eller egentligen till karlstad där jag bytte till tåg ;P

På kvällen var vi i en stuga utanför vänersborg med p1, p2 och tanja. Det var en jättejätterolig kväll, alkohol, striptease och poker. Haha, vad säger den blandningen? :P

Igår när vi vaknade runt halv två så var jag inte alls bakis, tack och lov! Vi körde förbi McDonalds på hemvägen och köpte lite mat, efter det sov vi och sen har vi inte gjort så mkt annat. Jag tänkte ta en promenad snart och sen hoppa in i duschen, får se om jag får med mig jesper, men jag tvivalr, för han ser lagom däckad ut :P haha min sötnos!

PUSS :*

Så underbart väder!

Hallå på er.
Har just sovit lite i soffan så att jag fick lite energi, helst skulle jag bara lägga mig ner och somna om igen på en gång, men det kanske inte är något bättre utav mina idéer som jag haft. ;P Jaja.

Det är iallafall w-o-n-d-e-r-f-u-l-t väder idag, herregud jag säger då det! Helgen då? Vi gick hem till Antonia som hade gäster och kinserna hade också gäster så det var full rulle, det var grillning, spidermanglass och en underbar tempur madrass (som för övrigt är to-die-for) hehe :) Det var otroligt mysigt och jag trivdes jättebra!

I söndags åkte min älskling hem tyvärr, men ja, vi ses ju på fredag igen! I måndags blev det en lektion i skolan, visserligen satt jag kvar med Jocke & Julia som skulle plugga, Jocke började med ett hemprov i en kurs vi avslutade för snart ett år sen, smidigt! Och sen så lite senare träffade jag min babe Jennie, vi gjorde absolut inget speciellt. Det var underbart väder ute iallafall, så på lunchen hade vi köpt en McFlurry, mums :D Jennie hittade shorts till studenten, supersöta :)

I tisdags så var det lektion fram till tolv, gå upp på stan, hem till mormor, så tog vi bussen ut till naturens hus, därifrån gick vi till rävgången, fikade gick tillbaka, jättemysigt och underbart väder. Helt perfekt promenad! Inne vid Järntorget mötte vi Natta som hängde med till mormor för att jag skulle hämta min väska :) Sen blev det hem för att träna Pilates till idrottslektionen. Ojojoj, säger jag bara, som två strandade sälar låg vi på vardagsrumsgolvet här hemma. Hem till pappa och gosa med Tintin och Wilma sen däcka i mimmis säng, bra!

KLockan kvar över sju imorse kom tintin upp till mig och sa att jag skulle vakna, vilket jag redan var, men iaf, hon kom och la sig brevid mig i sängen och så gosade vi lite och kollade på nåt barnprogram :) Övergosigt! Men jag var tvungen att ta mig upp och iväg till idrotten, påvägen dit förföljde jag omedvetet en kille ;)
Pilateslektionen gick över förväntan och vissa kommer nog vara möra i kroppen imorgon när dom vaknar ;)


& kortis på stan med antonia som inte hittade nån skojrta också :)


kommer mer senare, puss.


Edit: I lördags pratade jag min mina sötbollar Camz och Sara som verkade ha en underbar stund på Kempon med Cider och tequilashots! Dom är sötast i världen, mina sötbollar <33

Upp..

..& ner, ner och upp..



Äsch

Kärlek

Hej sötnosar.

Jag har inte orkat blogga på ett tag nu, vet inte varför, hade en otroligt bra dag igår, och idag har också varit jättehärlig!

Igår var vi lediga från skolan men ändå tog jag mig upp runt elva. Haha, tidigt för att vara mig när det är ledigt! Men ja, tog bussen in till stan där jag mötte upp Natta. Gick till P&C skor på träffunkt där jag hittade mina studentskor, underbara är dom! Åhja :D Men jag köpte dom inte utan bestämde mig för att leta vidare, aldrig köpa första bästa. ;P Gick till scorette - inget, nilson och åkes skor likaså.

Johnny kom och hämtade oss och vi drog ut till marieberg. Inga skor där heller. Hittade en väska, men köpte inget. ;P Natta hittade inte heller några skor, varken på marieberg, skopunkten eller skokanonen. Så det blev in till stan igen där jag la undan skorna på P&C, efter inrådan från mamma.

Idag så var jag hos min kurator, för sista gången. Hon tyckte jag mådde bra nu ;) Ringde mormor när jag insåg attj ag missat bussen till skolan, hon meddelade mig att hon precis bakat en drömtårta och att jag var hjärtligt välkommen på en fika på balkongen. Mycket trevligt måste jag säga! Ett litet tag senare mötte jag upp natta vid krämaren och vi tog oss en härlig promenad till skolan där jag var med på sista halvtimmen av Ljud & Ljus lektionen. Sen käk och efter det projektdokumentation, dock satt jag och julia ute i solen och njöt mest. På Religionen fick vi ta ställning till olika problemsituationer. Lagom jobbigt. xD

Efter skolan gick jag upp på stan, mötte mamma och gick till P&C och köpte skorna. Mötte syster och vi tog en fika på Bara Vara, otroligt gott var det! Jesper kom runt sju tiden och efter det har vi käkat och han skruvat i sär vår trasiga laptop ;P

Nu vill jag gosa med honom!

Bra dag, bilbrand och lite skit

Haha. Ja, alltså, nu sitter jag och är trött som fasen, men jag vill ändå inte sova eftersom jag inte har skola i morgon, känns onödigt men jag tror ändå att jag ska gå o lägga mig, läsa lite, kanske kika på någon film eller något :)

Iallafall, mötet med Anders gick lååångt över förväntan och nu är jag på banan igen, känns bra! Efter mötet körde Johnny mig till Sofiaparken där Carolina var med min systrar, vi gungade lite och så. Helt plötsligt ställer sig Tintin på kullen och ropade "Heja på ÖSK", man kan ju lugnt säga att man vet vems dotter hon är ;) Påväg hem från parken så frågade jag pappa om han hade lust att göra ett plakat till mig till studenten, han blev glad och sa att han gärna ville göra det :) Så det ser jag fram emot. Ska dit kanske på fredag eller i helgen, alternativ efter och lämna ett fotoalbum med gamla bilder på mig, måste säga att jag hoppas att det inte blir någon hemsk bild :) Men det sa jag till honom också och han sa att det ska ju vara något charmigt, så ja =)

När vi hade varit hemma ett litet tag stod jag inne i pappas o carolinas sovrum och hade just satt på tintin en klänning hon ville ha när jag hörde sirener, jag gick fram till fönstret för att kolla och tintin kom och sa att hon också ville se, jag sa till henne att skynda sig för att hinna se bilen innan den åkte förbi, men bilen, som var en brandbil, stannade precis snett under vår balkong och när jag kollade ut genom fönstret såg jag meterhöga låger ur motorhuven på en minibuss. Jag skrek till pappa att gå ut på balkongen, lyfte ner tintin till golvet, sprang ut i köket, hämtade en kamera , svarade i telefonen som ringde, det var carolina som varit och handlat o undrade om vi såg allt. och ja, det gjorde vi ju. Jag tyckte iallafall att det var rätt så coolt.

Nu har inte så mkt annat hänt, imorgon blir det leta skor till studenten! Det är bara 50 dagar kvar som sagt, varav 24 skoldagar :D

image24

Kaos och idioti

Hallådär!
Sitter i skolan just nu. Har Digitalt Skapande, borde hålla på med min bok men jag orkar inte riktigt, jag är såå trött, men jag vet inte varför! Snoozade i 50 minuter i morse, men jag hann med bussen och var med på idrotten, jobbigaste lektionen på väääldigt länge vill jag lova. Haha

Sen så kom Johnny och hämtade oss och så har vi haft lektion, hört att det blivit lite problem med vissas studentmössor och att vår älskade rektor har lite random åsikter om vad som ska få stå och inte stå. Han lägger sig i alldeles för mycket om jag ska säga vad jag tycker. Men men.

Om 1 timme är det dags för samtal med Anders, jag är verkligen livrädd men det kommer bli underbart att få det överstökat.

Nu är det bara 50 dagar kvar sen så tar vi studenten!;D

Skola, starkt kaffe och massa vänner.

Hejsan hoppsan!
Sitter och ser på säsongspremiären utav Desperate Housewives, tänkte passa på att blogga i pausen. Hur smart är jag inte? ;)

Idag så gick jag upp runt tio i åtta, helt seg var jag, och sen, runt fem i halv kom Johnny och hämtade mig och vi begav oss till skolan, där hände det inget speciellt, bokade in Utvecklingssamtal med Anders bara. Imorgon halv tre, håll tummarna för mig! ;D

Jaja, sen senare så körde vi hem till Johnny där det blev Winnerbäck , seriöst prat och sjukt starkt kaffe. Men jag ska väl inte klaga, haha.  Åkte hem till Adde & Bella och hämtade deras post och sen så körde han upp mig på stan, släppte av mig där, träffade Jennie, min babe. Hon och hennes klasskompisar letade lite kläder och så. När dom försvann in på Strandbergs stod jag och jennie kvar utanför och mötte Jocke och Marcus som var på jakt efter kostym/kavaj till studenten. Marcus hittade en inne på Jack & Jones som satt typ perfekt. Och Jocke hittade några snygga, en på MQ till exempel :)

Efter att jag kom hem runt femtiden har jag absolut inte gjort något speciellt, bara försökt hålla mig vaken. Haha, och nu får jag snart gå och lägga mig. Imorgon är det idrott på morgonen och då gäller det väl att vara vaken ;)

Du och jag ska aldrig dö.

Hejsan hallå, såhär mitt i natten ;)

Vad händer? Jag sitter och lyssnar på en massa olika youtubeklipp, just nu är det Rufus Wainwright - Halleluljah, jag kommer aldrig aldrig aldrig någonsin få nog av den! Likadant med Jason Mraz - I'm yours. Den lyssnade vi på i bilen förut och sjöng så högt att taket nästan flög av, jag, syster och mamma, det var vackert! Iallafall. Just nu då, Rufus, Jason och framför allt en himlas massa kent!


Nu är jag förbannad för jag hade skrivit värsta inlägget här, det längsta hitills säkert, men blogg.se är invalida och fuckar upp det så nu ska jag tjura och inte skriva ett till inlägg.




Nu ska jag se på 27 dresses och sakna jesper.




skitnerer

Backstagebar och andra trevliga ting

Hallå där. Nu ligger jag i sängen i Trollhättan, tar tåget hem imorgon klockan sju. Ajaj,  det svider att åka så tidigt, men det är också typ, 70 kr billigare än om man skulle åka nu, så jag ska inte klaga :)

Ja, vad har hänt i helgen då? =) I Fredags så gjorde vi ingenting om jag vill minnas rätt, bara mös och sov på konstiga tider. Hehe,
igår så sov vi, käkade pizza och sen runt tio tiden begav vi oss upp på stan, träffade Patrik och gick in på Backstagebar, priset på ölen var perfekt och människorna var bra! (förutom dom två töntarna som satt vid bordet brevid oss och försökte growla ;P) Senare kom Simon och Bea och gjorde oss sällskap också.

Men jag måste säga att jag fick en behaglig kväll med många trevliga upplevelser och nya beslut ;) Kvällen avslutades med pommes med kebabsås på bästa stället i stan.

Och idag då, jättefint väder men vi tog oss inte ut tyvärr, kanske tar en kvällspromenad senare? Hoppas det, snart är det sommar! ;D Älskart.

Pusspuss!

image22
Patrik och Simon, gör vadå?

image23
Min älskling <3

Studentklänningar och studenmössor hit och dit.

Ja. Nu är klockan sådär mycket att jag verkligen borde ligga i sängen och helst sova igen. Men var befinner jag mig om inte framför datorn. Haha, sämst är jag!

Iallafall, imorse skrev jag att min skola suger, och det är helt enkelt för vissa beslut dom tar, beskrivning finns här.    

Sprang på stan med Natta i 2½ timme idag, kan ju berätta att jag hade sjukt ont i fötterna, benen och var otroligt hungrig när jag väl kom hem, men det var en trevlig dag och vi uppnådde vårt mål; att hitta den perfekta studentklänningen till Natta. Hon köpte en underbar klänning från MQ, och jag kan säga att hon bokstavligt talat hoppade/svävade fram när hon hade den i påsen, visserligen 600 kr fattigare, men det gjorde ju ingenting ;)

Fick även reda på att bland annat Adde, Natta, Jocke, Johnny och Josse hade fått sms från A J Eriksen om våra studentmössor, men inte jag. Hjälp tänkte jag eftersom dom ska vara betalda senast 15e april, om 5 dagar alltså. Men Jocke var en ängel o delade med sig av det gemensamma lösenordet/användarnamnet man behöver för att logga in. Så det ska jag visa för mor min så att hon kan få betala, jag vill ju ha mössan nu!

Efter att jag och Natta skiljts åt tog jag bussen hem till en överlycklig Tintin som hade fått ett fiskespel, vilket var det bästa som fanns tydligen. Jag fick dock sjukt ont i huvudet, gick upp och glodde lite på datorn, så gick jag och la mig i soffan och såg på när de andra lekte. Jennie ringde straxt efter tre och sa att hon skulle ta bilen in. Så då började jag göra mig lite iordning, hon parkerade och vi tog en promenad upp på stan. Eftersom att jag redan rusat ut och in ur alla affärer redan gick vi bara till Donken och hon käkade lite. Sen gick vi faktiskt hem på en gång igen, jag packade, strulade lite med telefonen och så åkte vi till ÖB. Bäst, jag kom ut med fyra center, en glass och en påse nallebjörnar, allt för 20 kr, som hittat! Jennie köpte lite kakor o annat gott, haha. Hälften finns typ, i våra magar nu, och kakpaketen står bakom mig på bordet.

När vi kom hem gjorde vi inte mkt, glodde på tv, 2½ men, Lyxfällan. Vi käkade hamburgare med bränt friscobröd och skrattade åt lite mustascher, sen åkte hon hem för ca 1½ timme sen, men som alltid när hon är här har det varit helt underbart mysigt :D

Imorgon drar jag till Jesper så jag kommer förhoppningsvis inte blogga under tiden ;)

PUSS!

Tidiga bussar uppskattas aldrig!

Jaha, ja, om 13 minuter ska jag åka då, egentligen skulle jag åkt med bussen 10.13, men när jag kom till hållplatsen 10.12 så hade bussen redan gått, för inte fasen hade den kommit tjugo över. Sen gick jag tillbaka, satte min lite vid datorn, skulle skicka iväg lite mail, gick iväg i tid för att hinna med 10.43 bussen, men. Då när jag kommit ner på gatan glömde jag bort att jag inte lämnat nyckeln till Carolina, alltså skulle hon inte komma in.

Så nu sitter jag alltså, och väntar. och tjurar. för min skola är störd, mer om det sen!

Söta sms från storasyster

Jaha, vad har hänt i dag då? :)
Sov hos pappa natten till idag, det var helt okej, förutom att jag skulle ringa jesper inatt men det ville inte min telefon,
och när jag inte kan prata med honom inte jag lägger mig sover jag sällan bra, mysko, men så är det.
När väckarklockan ringde imorse ville jag bara gömma mig under kudden, dock tyckte solen, och även min lillasyster, annat. Solen lyste nämligen starkare än någonsin trots det sämsta vädret, och min syster stod vid mina fötter och skrev plötsligt till "AAAH!" i stället för att säga "Vakna amanda".  Haha, så söt hon är, och det visade sig ju vara effektivt, jag kom upp ;)

Skyndade mig iväg fem minuter sen, i regn/snö slasket, hem till Jocke, fick stå o vänta på honom länge, snodde förbi Pressbyrån på stationen och sen så begav vi oss till gamla KFUMhuset där vi har idrott, några killar ur andra klassen hade lektion och det gick väl ut på att träna konditionen, så vi gjorde armhävningar, situps, hoppade på en tjock matta, hoppade hopprep och sprang som galningar. Satan vad jobbigt det var måste jag säga, men det var skönt att göra något som känns, måste verkligen komma igång med mitt gymmande igen alltså!

Iallafall, efter idrotten så gick ett gäng till pressbyrån på järntorget, kände att jag var helt matt efter lektionen så jag var tvungen att ha kaffe. Haha, säger jag som aldrig förr druckit kaffe liksom! Jaja, sen gick vi på bussen och vad som hände i skolan är en historia i sig, slutade iallafall med ett besök på knuffen som peppade mig rätt så bra. Imorgon har jag lite saker att ta tag i, men det är bra, för det är för mig själv. Ingen annan. Och jag ska klara det här, det måste jag göra!

Iallafall, efter mitt besök på knuffen så gick jag omkring lite på stan och väntade på pappa så att vi kunde ta sällskap hem, och eftersom han var typ segast i världen så ringde jag runt till lite personer, bland annat till min storasyster som åkte hem till Sthlm efter att ha spenderat senaste 1½ veckan i örebro. Hon ville att jag skulle komma och hälsa på henne och så, och några minuter efter att vi lagt på så fick jag ett sms av henne där det stod:

"Jag tänkte så här, om jag råkar få med mig ditt fågelhalsband till sthlm har du en anledning att komma dit och kräva tillbaks det snart...;)"  Verkligen ett SMS som jag uppskattade! Så jag ska försöka åka dit när jag får mitt underhållsbidrag nästa gång, det är ju trots allt billigt att åka till sthlm härifrån.

Skulle ha träffat Jennie idag men hon och hennes vänner höll på med sitt projektarbete., så det får bli imorgon istället. Funderar även på om jag ska dra till rusta imorgon, har hört rykten om att dom har fått in ett parti Björn Axén hårprodukter för skamliga priser, måste ju se efter! Ska alltså försöka komma iväg och träna imorgon också, hoppas jag orkar! :D

Snart är det helg, bara två dagar kvar nu, åh, jag längtar efter min sötnos så att jag håller på att avlida. Min älskling <3.

Ännu en ny stilmall!

Haha, nu är min blogg helt rosa:D Så sött ;) Tänkte svara på lite frågor då jag veeerkligen inte pallar skriva något just nu, hoppas jag orkar senare, annars blir det imorgon :)


25 frågor om dig själv.

Röker du? - Nej, det gör jag icke.

Snusar du? - Haha, usch nej :D

Skolkar du? - Borde sluta med det va...

Gör du frukosten själv? - När jag väl äter frukost så :)

Har du suttit i rätten? - Tack och lov nej :)

Har du pussat någon av samma kön? -Ja, tänk för att jag har det!

Har du varit på strippklubb? - Inte vad jag vet.. xD

Vad gör du när du blöder näsblod? - Får antagligen världens panik xD

När grät du sist? - Idag...

Vem kan du prata om allt med? - Jesper, Siv

Har du solglasögon? - Tre par :)

skriv en mening på engelska: I love you

Vem pussade du senast? - Tintin

Vem kramade du senast? - Tintin

Vad är din högsta önskan just nu? Att skolan ska gå bra, att jag ska få ett förbannat jobb, och att vi ska hitta en jävla lägenhet ;P

Vad heter ditt hårspray du använder? - Klippotekets, men jag måste säga att jag gillar Got2B 2sexy mer :)

Vem gillar du? - En hel radda med folk ;)

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - Svart med vitt mönster, svart kofta :)

Känner du någon som heter frittjoff? - Näe, men det är ballt ;D

Har du bärbar dator? - Nej, ingen egen men snor ofta Jespers <3

Är du blyg? - För vissa

Vad tänker du på just nu? - En massa olika saker.


Ny stilmall

Alltså, alla stilmallar på blogg.se är så fula, haha, jag gillar dom inte alls. Denna var den som föll mig mest i smaken som inte alla andra har, jag vill dock inte ha den gul, och så skulle jag verkligen vilja ha en mer personlig header. Jag försöker få Jesper till att iallafall ändra färgen då jag för mitt liv inte kan hitta det i kodmallen, och jag bara ooorkar inte leta, haha.

Har ett engelskaprov om två veckor som jag måste plugga till också, men orkar jag det, nej :P

Åh, jag skulle ju skriva något, men jag kommer verkligen inte på vad! Haha.

Det får bli en bild på mina glasögon ist ;)

Slö

Ja tjena vad slö jag känner mig just nu, såå trött att jag håller på att dö, helt sjukt :P Känner att jag skulle behöva ha lite kaffe eller något annat uppiggande innan jag åker, men tyvärr så hinns det inte med.
Inatt har jag haft en såndär natt när det inte känns som om jag har sovit något alls, utan efter 7 timmars sömn är jag fortfarande helt utmattad, inte roligt kan jag ju lova! Hörde inte att alarmet imorse, vet inte vad det beror på.

Jaja, Jesper åkte hem igår, jättetråkigt =( Saknar honom så fort våra händer släpper varann, det är så otroligt ensamt här utan honom. Jag känner mig alltmänt trött, seg och lättirriterad, så jag ska hem till pappa och sova där en eller två nätter nu istället, kan vara skönt med lite omväxling iallafall!

Jaja, bussen går om tio minuter, ska se om jag får tag på Jesper innan det, jag får ta och köpa mig en kaffe på stan sen! ;D Puss :*:*

Kaffe

Hallå där! Vad händer? :)

Igår kom Jesper hit och vi gjorde inget speciellt, käkade lite tacos, myste och sen så låg vi kollade på Simpons, sen somnade vi som två stockar, haha. Runt femtiden inatt vaknde jag av att jag svettades och var törstig som fasen, kunde inte somna om så jag satt uppe ett tag, glodde runt på lite bloggar och sånt, det var mysigt, men jag hade hellre sovit brevid babe. Runt niotiden somnade jag iallafall och vaknade klockan 12 av att mamma kom in och pratade med mig.

Dagen idag har vi spenderat i sängen med Simpsons, Final Fantasy VII och lite bus. Haha. Klockan fyra kom det fransmän på besök och vi käkade, stinas kyckling med ris och currysås, skitgott vare! Det var en speciell stämning runt bordet med två 15åriga killar från frankrike som knappt kan ett ord engelska, vi satt oh pratade på svenska och dom på franska. Dom glodde som fasen på mig som har kort klänning och knästrumpor, lite besvärande kanske? Ja!

Iallafall så har jag börjat dricka kaffe, jag är inte säker på om jag gillar det eller inte, men det är en skön avkoppling, men jag dricker bara latte, haha, skummad mjölk, jatack!

Vad händer ikväll då? Jo! Vi ska hem till Antonia som äntligen är hemma. Hon kom hem i eftermiddags från Paris, där hon varit med en av kineserna. Hoppas dom hade det helt underbart! Hon skulle försöka ta med sig triumfbågen hem till mig, men jag tror tyvärr är hon inte lyckades med det ;(

Imorgon hoppas jag att det blir marieberg ett tag, Patricia hade fyndat ett armband som jag kollat på ett tag, 10 kr, det bara måste jag ha alltså! Vi får se, nu ska jag hoppa på Jesper och sen tar vi en sväng förbi konsum och köper på oss lite godsaker hem till Antonia.

PUSS :*

Läsglasögon?

Haha jajamensan, det var något jag "råkade" klicka hem för 5 kr på zylber. Kan ha dom som en kul grej liksom, inte ens säkert att jag passar i dom, men om jag gör det så kanske jag byter ut glaset i dom så jag kan använda dom som glasögon på riktigt, styrkan är nu + 1,50, och jag har - 1,0 ;P hehe . men men det är ju inte hela världen.

Alltså, ni ska se vädret, det är heeelt underbart ute! Jag bara längtar ut. Ska trilskas lite med några personer först, och sen så ska jag bege mig till das skol.


Tjejkväll

Hallå där! Tänkte uppdatera en sista gång innan jag beger mig til sängen.

Var iväg till Siv idag alltså, det gick väl som det gick, ska tillbaka om två veckor igen. Sen efter det så träffade jag gabbi, som jag inte träffat på några veckor nu, och vi gick och mötte upp Anna som jag inte träffat på typ, tre år. Vi gickoch käkade på Sub City, jättemysigt och gott vare. Lätt värt!

Sen skulle Anna tillbaka till jobbet och det var ju tjejkväll på stan så jag o gabbi traskade omkring där, jag köpte mig några steps på h&m, gabbi shoppade ett linne och en skjorta, supersött båda två!

Min syster köpte en suuuperhet skinnjacka också, hon hade kollat in den ett tag nu, och iomed att det var tjejkväll på stan så var det 20 %, så 800 kr ist för 1000, vilket kap!

Efter att jag kom hem har jag inte gjort så mkt, pratat med min pälsk i telefon och diskuterat när han ska komma hit imorgon och lite sånt, nu ska jag dock gå och lägga mig i sängen med en bra bok (som jag inte kommer ihåg vad den heter) och vindruvor!

PUSS :*

DKNY Be delicious red

Måste bara säga att jag rent ut sagt älskar den parfymen, den är helt underbar.

Kom på nu att mamma och mimmi köpte ett paket med fyra små parfymer i, två green och två red, jag skulle få mammas red, men jag hade totalt glömt bort det. Så hittade jag den nu och tog lite,

jag måste säga att jag luktar fantastiskt! ;D haha. underbar.

image18

Soligt

Segaste dagen fylld med migrän. Jag ringde vårdcentralen förut men det var tydligen ingen som hade lust att prata med mig, så jag får väl ringa imorgon igen. Jaha, det var ju skojigt! Jag gillar inte migrän, det går ju inte över med alvedon eller något. Men jag får vänta till imorgon och hoppas dom har tid för mig då, vill ju inte gå omkring med konstant huvudvärk/migrän. Tänkte kolla upp om jag har magkatarr också, känns som det iallafall.. Usch.

Snart ska jag sätta mig på bussen upp på stan, ska till Knuffen och träffa Siv, får se hur det går, trivs inte där så värsta mycket, men ja, vi får se om jag klarar av det idag. Hoppas det.

Efter det så ska jag träffa Gabbi för lite shopping, har upptäckt att jag måste ha en ansiktskräm, för jag är så sjukt torr, helt otroligt. Sen ska vi fika med en annan gammal klasskompis till oss, kan bli mysigt! Har nog inte träffat henne sen vi slutade nian, snart tre år sen. Haha.

Annars då? Händer inte så värst mkt alltså, imorgon kommer Jesper hit, helt underbart. Får se om vi kanske går ut i helgen, isf vet jag precis vad jag ska ha på mig, kräver lite nyshoppande, men det blir inget dyrt. Najs!

& juste, det kommer en fransman hit imorgon också, haha. Det är min låtsassysters klass som har något utbyte med en klass i frankrike, så nu är dom här och hälsar på, så då kommer det hit  en 14 årig fransman, får se hur det går. Hela huset kommer vara sjukt fullt iallafall.

Förresten så dog Mona Seilitz igår ;( Bara 65 år gammal.

Våren är här!

Ja, visst är det helt underbart? Våren har kommit till stan! Äntligen måste jag säga. När jag gick runt lite på stan runt tolv tiden så höll jag på att frysa ihjäl så jag ringde till morfar och såg efter om dom var hemma, det var dom och jag traskade hem till dom :) Väl där upptäckte jag att min mormor har en exakt kopia utav denna Chanelväska, utan Chanelmärket då ;)  
Jag skrek och hade mig men kunde inte på några villkor får med mig den hem, så nu planerar jag att göra inbrott hos dom en natt, haha.
Iallafall, senare så åkte morfar och hämtade min syster och när dom kom tillbaka så hade jag och mormor lagat mat, färsk makrill blev det, sååå gott, jag trodde jag skulle svimma om jag ska vara ärlig. Hihi.

Sen sprang jag upp på stan för att vara smakråd åt Matilda när hon skulle shoppa lite, hon hittade två supersnygga toppar! & jag köpte mig en hårklämma, haha. När vi satt ute i solen så såg jag Natta, Johnny och Nicklas kila förbi så då sprang jag ifrån Matilda och David, hängde med dem till Nordea och sen runt lite på stan :)

Jag måste säga att min dag har varit fin, gillar vädret liksom, men jag kommer antagligen drömma om mormors väska inatt! Ska vi ut i helgen så ska jag minsann fråga om jag kan få låna den ;D

PUSS.

och ja, jag är fortfarande chockad över hur många som läste min blogg föregående dagar, men önskar självklart att vissa stannar kvar och visar intresset liksom :)

Unika besökare

Äntligen! Äntligen kan man komma in på sin blogg igen, satt hela dagen i söndags och igår och hade abstinensbesvär, haha! Både efter min egen blogg men också andras, det är ju det mesta jag brukar göra, läsa andras bloggar, men så blev det inte då.

Iallafall, nu när jag loggade in så kollade jag min statistik, igår hade jag 1719 unika besökare, whats the deal? :O Hur fasen kan det bli så? Men jag ska väl inte sörja antar jag, skoj!

Åkte hem från Trollhättan igår, och hör och häpna så fick jag åka gratis nu också, vet inte vad som hände med säfflebussen alltså, men jag har fått reda på att dom ska sluta köra örebro - uddevalla sträckan, vilket suger eftersom vi har tjänat massa pengar och tid på den. Johanna färgade mitt hår igår också, eller blonderade det, nu är det en salig blandning på alla möjliga och omöjliga färger, hett äre inte iallafall, men jag blir nog brun ikväll sen :)

Sitter och käkar banan, lagom försenad till skolan också, bussen går kvart i, hoppas jag inte missar den också ;P Hem till pappa ikväll, inte träffat dom på ett bra tag nu.

Bloggar nog senare igen ska ni se, PUSS :*

RSS 2.0