Det är så mycket man vill..

.. men så lite som faktiskt blir av.

Och jag bara känner hur alla andra hinner före mig med allt i livet, jag blir fan galen snart. hjälp.

Det regnar.

& jag har inget att säga.

Friends

Kom hem för ett litet tag sedan från Jessica, vi spelade kort med Madde, jag ägde skiten ur dom, såklart ;)

Nu ska jag ta det lungt, precis betalat räkningarna, alltid lika oroligt ;P

Nej, glo på dokumentär om WWII. bye.

Stuff to do. Dreams.

Jag drömde något så groteskt i natt att jag inte ens tänker ta upp det. Usch fy och blä. & på grund av den kunde jag inte sova,
så nu har jag ont i huvudet, och självklart följer min numera kroniska magvärk med vart än jag befinner mig.

Jag måste mail BBB, försäkringsbolaget och massa annat, jag orkar inte,
jag måste leta reda på hallmöbler, spegel, tavlor, soffa, och så vidare. men jag orkar inte. Jag vill bara... vara ett tag.&förresten, grattis J älskling på namnsdagen <3

Pictures

Jag har spenderat rätt så många timmar dom senaste dagarna åt att gå igenom min bilddagbok, som innehåller över 10 000 bilder.
Jag har tänkt, lett, förvånats och undrat. Tänkt tillbaka på gymnasietiden, med vänner och glada upptåg, lett åt första bilderna på mig och Jesper, förvånats för saker jag skrivit, och framförallt undrat hur jag kunde låta det gå så långt?

Jag förstår det bara inte. Bara på några månader har det rusat iväg, och jag kan inte hindra det, jag måste lära mig, skaffa mig självdisciplin och strikta regler.

1 september blir en nystart.Engångnärvärldenintevarsåhemsk&jagskullepåkonsert.

Allt som är och allt som varit.

Det regnar ute, och i öronen turas Winnerbäck och Kent om att sjunga för mig. Bara det är vackert och underbart,
och om jag hade varit lite modigare hade jag nog stämt in med dom.Tjejen i kassan på ica som jag varit stensäker på hatade mig ler och är trevlig, det får mig att höja på ögonbrynen och le lite inombords. (Håll ditt huvud högt, det är allt man kan begära.)

Jag drar ner luvan och tittar upp, möter regnet och trivs, ända in i benmärgen. Tänker på hösten som snart är här, allt vad den innebär. Flytt, studier, livet. Det går bra nu. Jag tänker inte ens ägna någon energi eller kraft åt att vara missnöjd, för det är inte jag idag. Idag är jag nöjd.


Allt värt att veta har du lärt mig
Men du säger att jag inte står i skuld

Så håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör

 

 

 


Det är en lång väg hem.

There comes a time, in everybodys life...!

Det är något visst med att ligga med datorn på magen i soffan, med tvn på i bakgrunden, och titta på den man älskar och vill dela livet med,
att ha diskussioner om saker som jag absolut inte förstår något av men ändå finner intressanta för att han gör det. Höra ljudet från hans spel och hans svordomar, tänk vad man kan älska någon annan människa.

Snart är det dags för oss att börja flyttpacka och få starta om på nytt i en ny lägenhet, hösten blir en omstart för oss båda, välbehövt. Det ska bli så skönt, och jag hoppas att det blir som vi önskar.Tänk vad stort det är att ha någon som man älskar så innerligt, att man skulle kunna göra vad som helst för den personen. Tänk vad stort att ha någon man vill ge allt man kan, och som får en att le av att bara vara nära.
Tänk vad stort att älska, och vara älskad. Av någon som dig.

Yes

Förändringar på G

Mittinatten.

Jesper och Amanda sitter och spelar Gears of war, han fick nämligen en ny handkontroll till 360t igår, så nu spelar dom co-op :)

jag sitter och letar efter lägenheter, hittar några perfa.. åh, vad härligt det hade varit att få komma härifrån!

Ska man orka...

...börja blogga igen?

RSS 2.0